HTC anunta lansarea programului HTC Connect

Tehnologia a fost creata pentru a le oferi producatorilor de electronice optiunea de a ridica standardele sunetului si ale imaginii si de a obtine totodata o conectivitate unitara intre dispozitivele HTC si aparatura electronica a utilizatorilor. Pentru acestia din urma, HTC Connect se va traduce printr-o calitate superioara a continutului redat si prin posibilitatea trimiterii wireless a fisierelor audio si video de pe telefoanele HTC catre aparatele electronice compatibile, aflate in casele sau masinile lor.

Telefoanele inteligente schimba modul prin care utilizatorii se bucura de muzica si filme prin facilitarea accesului la continutul multimedia, indiferent unde s-ar afla. Prin proiectul HTC Connect, compania aduce in casele utilizatorilor beneficiile utilizarii simplificate a dispozitivelor conectate la mobil. Certificarea HTC Connect introduce noi standarde de conectivitate pentru parteneri si le ofera avantaje noi utilizatorilor care folosesc un dispozitiv cu certificare HTC Connect prin integrarea cu celelalte electronice compatibile pe care le detin. Seria de smartphone-uri HTC One urmeaza sa primeasca certificarea HTC Connect printr-o actualizare care va fi disponibila lunile urmatoare.

Kouji Kodera, chief product officer la HTC Corporation: "HTC Connect isi propune sa le ofere utilizatorilor ocazia sa transmita cu usurinta fisierele video si audio preferate stocate pe smartphone catre sistemele din masinile sau casele lor, totul la cel mai inalt nivel calitativ. Aceasta initiativa continua seria inovatiilor HTC in domeniul smartphone-urilor si creeaza noi legaturi cu branduri de top in segmentul electronicelor audio video. Suntem incantati sa anuntam de asemenea ca Pioneer Electronic, un lider in industria audio si video, este primul nostru partener care va demonstra calitatea experientei audio a HTC Connect."

Pioneer Electronics – Primul partener HTC Connect

Pioneer Electronics este primul partener care va aduce certificarea HTC Connect pe piata. HTC Connect va fi promovata ca fiind parte a gamei Pioneer de recievere si difuzoare wireless audio/video compatibile cu sistemul DLNA, oferind o experienta de redare si control audio unitare.

Russ Johnston, vice presedintele executiv al Home Electronics Division, Pioneer Electronics: "Suntem incantati sa lucram cu HTC in cadrul acestei importante evolutii a tehnologiei audio care se potriveste perfect Pioneer, dar si interesului nostru de a crea o simbioza intre segmentul smartphone si produsele de divertisment pentru acasa. Utilizarea telefoanelor smartphone ca principala sursa de continut redat acasa este o tendinta care castiga tot mai multi adepti, iar HTC ofera o solutie asteptata si dorita de un segment important al pietei, aflat in continua crestere."

Certificarea HTC Connect va fi extinsa si pentru viitoarele produse Pioneer.

 

htc logo

Cele mai citite