Serverele media ZyXEL NSA300 - cloud personal

ZyXEL lanseaza o noua caracteristica pentru utilizatorii individuali, care folosesc dispozitive mobile. Serverele media ZyXEL NSA300, recent lansate de compania ZyXEL, incorporeaza o solutie Polkast, ce permite utilizatorilor sa conecteze cu usurinta tablete si smartphone-uri, formand un Cloud Personal pentru accesarea bibliotecilor multimedia personale, de la distanta. Prin noile facilitati integrate in aceasta gama de produse, utilizatorii ZyXEL pot acum sa acceseze continutul lor multimedia din orice locatie.

Cu serverele media ZyXEL, utilizatorii casnici pot stoca si prelua, fara restrictii, continut multimedia, cum ar fi fotografii digitale, fisiere audio si video de inalta definitie, atat pentru uz personal, cat si pentru partajarea simultana cu membrii familiei sau cu alti utilizatori. Cu noile servicii de cloud personal Polkast, utilizatorii ZyXEL pot, de asemenea, accesa si partaja biblioteci media si in afara locuintei, avand posibilitatea de a cauta si naviga prin mii de fisiere si fotografii, precum si de a viziona clipuri video stocate prin intermediul aplicatiei gratuite mobile Polkast.

Spre deosebire de serviciile publice, cloud-ul personal ZyXEL nu are limite pentru depozitare si nici nu foloseste servicii ineficiente la incarcare/descarcare. La conectarea in aceeasi retea locala (LAN), aplicatia mobila Polkast poate profita de viteza Wi-Fi, pentru transmisii aproape instantanee. Acest serviciu de cloud personal este acum disponibil pentru utilizatorii oricarui model de server media din seria NSA300, utilizatorii putand descarca aplicatii mobile Apple si Android.

Internetul a schimbat fundamental viata oamenilor, odata cu multitudinea de date, resurse si informatii. Cu dezvoltarea exploziva a aplicatiilor digitale, oamenii isi doresc sa fie conectati la acestea folosind orice dispozitiv, prin cablu sau wireless.

 

Zyxel-NSA325

Cele mai citite