Iti dau reducere 1% la PC Garage

Mass Effect 3 a primit un DLC pentru sfarsit

  • Published in Stiri RPG

Mass Effect a fost unul dintre cele mai frustrante jocuri pe care le-am incercat anul acesta. Nu pentru ca a fost un joc prost, nici gand. De fapt, am avut o experienta exceptionala pentru aproximativ 30 de ore, si am fost intr-adevar investit pana la punctul culminant cand vorbeam cu echipa inainte de marea lupta. Nu, sfarsitul a fost cel care pur si simplu a stricat totul (cel putin pentru mine).

Bioware a ascultat milioanele de fani si dupa un mini-scandal a anuntat ca, in cele din urma, vor oferi un adevarat sfarsit pentru serie, unul care sa aiba sens. Asta se intampla pe undeva prin Aprilie, iar ieri am avut posibilitatea sa spunem ca Mass Effect 3 s-a terminat odata pentru totdeauna pentru ca DLC-ul numit „Extended Ending" a fost lansat sa ofere raspunsurile si finalitatea dorita de atat de multi fani ai seriei.

Continutul DLC-ului incepe inainte de punctul fara intoarcere, cand Admiralul Hackett spune ca misiunea asta va fi inceputul sfarsitului. Daca nu ai salvat inainte de aceasta misiune, atunci jocul creaza un legend-save plasat exact inainte cu cateva momente.

 

Ce adauga totusi DLC-ul?

Sfarsitul nu se schimba in adevaratul sens al cuvantului. Bioware doar a introdus dialog menit sa clarifice si sa ofere intelesuri din ce in ce mai amanuntite, mai multe cut-scene-uri care sa diferentieze sfarsiturile in functie de combat readiness, dar probabil cea mai importanta adaugire este o a 4-a optiune numita „Refusal" despre care nu prea pot zice prea mult fara spoilere.

 

Mass-Effect-3-7

Cele mai citite

Error: No articles to display