Tableta Nexus 7 si-a facut aparitia

Nexus 7 este prima tableta din lume cu Android 4.1 Jelly Bean si prima din seria Nexus. Nexus 7 combina hardware-ul premium, conceput de ASUS, cu cea mai recenta versiune Android si divertismentul din Google Play. Dezvoltata in colaborare de ASUS si Google, Nexus 7 este prima tableta de 7'' din lume cu procesor quad-core. A fost construita sa aduca utilizatorilor cea mai buna oferta de la Google, intr-un pachet subtire si portabil, usor de manevrat.

''Suntem foarte incantati de acest parteneriat si de sinergia pe care o aduce utilizatorilor'' a declarat Directorul ASUS, Jonney Shih.

Nexus 7 vine cu un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core, ceea ce inseamna ca totul va fi mai rapid, paginile se vor incarca repede, jocurile vor avea un raspuns mai bun si claritate, iar rularea aplicatiilor multiple va fi floare la ureche. Procesorul grafic GeForce cu 12 nuclee ofera grafica avansata, in timp ce design-ul patentat 4-PLUS-1 ofera eficienta si performanta maxima atunci cand e necesar.

Super puternica, super portabila

Cu un ecran de inalta rezolutie, 1280x800, capabil sa redea culori vibrante, Nexus 7 aduce la viata aplicatiile, jocurile, cartile si filmele. Noua tehnologie ASUS TruVivid imbunatateste calitatea culorilor si luminozitatea, in timp ce panoul IPS ofera grafica detaliata si precisa, cu unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade. Sticla rezistenta la zgarieturi Corning FIT si carcasa texturata ce previne alunecarea asigura robustetea incredibila a tabletei Nexus 7, intrunind cerintele utilizatorilor dinamici. Oferind o autonomie de 9.5 ore, avand un profil de numai 10.5mm si cantarind 340 grame, tableta are portabilitatea unei carti, fiind insa conectata la continutul digital din intreaga lume. Nexus 7 incorporeaza puternicul procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core, ce ofera performanta de top si o experienta imersiva in jocuri.

Google-Asus-Nexus-7

Jocurile sunt imbunatatite de senzorii lui Nexus 7, care includ giroscop, accelerometru si NFC, precum si un ecran sensibil in 10 puncte. Utilizatorii pot explora peste 600.000 de aplicatii si jocuri disponibile in magazinul Google Play.

Primul model cu Android 4.1 Jelly Bean

Nexus 7 este echipat cu Android 4.1 Jelly Bean, ultima versiune a celei mai populare platforme din lume. Cu notificarile inteligente activate rapid, raspunsul instant, noile widget-urile ce scot informatiile importante in fata si personalizarea simpla a ecranului, Android este mai rapid si mai intuitiv ca niciodata. Serviciile Google ruleaza cel mai bine pe Android, continutul utilizatorilor fiind disponibil imediat si sincronizat cu informatiile din cloud dupa conectarea la contul Google. Sincronizarea continutului se face si intre tabletele utilizatorului, telefon si PC-uri pentru o experienta integrata. Nexus 7 are preinstalate toate aplicatii importante de la Google precum Gmail, Chrome, Google+ si YouTube, oferind tot ce-i mai bun consumatorului.

Construita pentru Google Play

Nexus 7 este construita pentru Google Play. Alegerea favorita a tuturor in materie de divertisment este la indemana utilizatorilor: cea mai mare colectie de carti din lume, milioane de melodii, mii de filme si emisiuni TV, o colectie de reviste plus 600.000 de aplicatii si jocuri. Nexus 7 vine preincarcat cu continut, deci utilizatorii se pot bucura de experienta Nexus imediat. Pentru un timp limitat, acesta vine preincarcat cu un credit de 25 dolari in Google Play pentru achizitia de filme, carti, reviste si multe altele.

Google Play este cea mai usoara cale pentru utilizatori sa se bucure de continutul favorit, fara fire, fara probleme, doar divertisment pur. Acum continutul este mai usor de citit, de ascultat si de vizionat – pe tableta, telefon sau in orice browser accesand play.google.com. Utilizatorii pot uita de cabluri si de sincronizare; muzica, filmele, cartile, aplicatiile si jocurile sunt disponibile instant pe toate dispozitivele lor si pe web. Utilizatorii pot cumpara intr-un mod foarte simplu o melodie pe web si sa o asculte imediat pe telefon sau pot incepe lecturarea unei carti pe laptop si sa continue pe tableta, atunci cand sunt pe drum. Nexus 7 inseamna furnizarea divertismentului pe care utilizatorii iubesc sa-l vizioneze.

Protectii usoare si comode

Pentru utilizatorii care cauta o protectie suplimentara, Nexus 7 are o carcasa optionala inteligenta. Protectia inteligenta este o carcasa dura din polimer cu o textura mata aderenta care protejeaza Nexus 7 de socuri si zgarieturi, oferind aderenta suplimentara. Carcasa vine in sase culori diferite pentru a permite utilizatorilor sa o aleaga pe cea care se potriveste stilului lor de viata si permit posesorului de Nexus 7 sa calatoreasca increzator. Nexus 7 aduce la un loc filosofia ASUS ''design thinking'' si cea mai recenta versiune a platformei inovative Android pentru a oferi cea mai buna experinta de lucru la un pret irezistibil.

Google-Asus-Nexus-7-carcasa

''Ne-am dorit sa construim o tableta care sa fie suficient de usoara si de portabila pentru a avea divertismentul favorit oriunde v-ati deplasa, dar fara sa compromitem puterea si performanta'' a declarat Andy Rubin, SVP al diviziei Mobile and Digital Content din cadrul Google. ''Impreuna cu ASUS, am fost capabili sa realizam acest lucru in Nexus 7. Cu un pret de pornire de 199 dolari, va fi un produs de care se va putea bucura fiecare.''

Nexus 7 8GB este disponibil pentru 199 de dolari, in timp versiunea de 16GB costa 249 de dolari, oferind consumatorilor mai mult continut chiar si atunci cand nu sunt online.

 

Cele mai citite