Noile Ultrabook-uri HP - business si multimedia

La doar o luna dupa lansarea internationala de la Shanghai, aseara, HP a prezentat in Romania noua gama de Ultrabook-uri Envy 4 & 6 si Spectre, in cadrul unui eveniment dinamic, care a adunat peste 150 de invitati. Destinate atat utilizatorilor individuali, cat si celor de business, noile modele de Ultrabook-uri incorporeaza solutii tehnologice de ultima ora, cu un design elegant, dar modern.

Vedetele evenimentului de lansare au fost:

• HP Spectre si HP SpectreXT – doua Ultrabook-uri premium ultra-mobile, care ofera o experienta de utilizare iesita din comun in combinatie cu un design extraordinar si un nivel exceptional de performanta.

• HP Envy 4 & 6 - elegante si puternice, Ultrabook-urile Envy le ofera amatorilor de divertisment cea mai completa experienta multimedia, imbinand cu rafinament caracteristici puternice de sunet si o imagine de o claritate rara.

 

HP Spectre si SpectreXT – pentru cei care asteapta o experienta extraordinara

Zvelte si subtiri, HP Spectre si SpectreXT au fost construite cu materiale premium, oferind stil, eleganta si libertate maxima de miscare. Un Ultrabook solid, HP Spectre sfideaza regulile conventionale de design prin folosirea fara precedent a sticlei la interior si exterior, cu suprafete antiabrazive, o grosime de 20 de milimetri si o greutate sub 2 kilograme. In acelasi timp, HP SpectreXT nu depaseste 14,5 mm in grosime, cantareste 1,395 kg si include un ecran HD cu diagonala de 33,8 cm (13,3 inci). Noul model include si pana la 256 GB de spatiu de stocare SSD si poate sustine o autonomie de pana la 8 ore. Ambele Ultrabook-uri integreaza o suita intreaga de porturi, inclusiv porturi pentru Gigabit Ethernet, USB 3.0 si HDMI, si le ofera utilizatorilor numeroase posibilitati de a se conecta fara a face compromisuri de marime.

HP-ENVY-Spectre-XT

Atat HP Spectre, cat si SpectreXT dispun de cele mai noi procesoare Intel Core, hard disk-uri mSATA foarte rapide si tehnologia Intel® Rapid Start ce asigura un timp scurt de initiere si restartare a echipamentului pentru a le garanta utilizatorilor viteza de care au nevoie. Beats Audio, o tehnologie performanta dezvoltata de HP in colaborare cu Beats by Dr. Dre, le asigura celor doua Ultrabook-uri HP un sunet de calitate exceptionala, in timp ce tehnologia HP CoolSense ajusteaza automat performanta si caracteristicile ventilatorului intern pentru a permite racirea constanta a PC-ului.

Alte caracteristici interesante se refera la tastatura retroiluminata – ideala pentru acei utilizatori care vor sa lucreze chiar si in conditii cu iluminare slaba, HP Imagepad – ce le ofera utilizatorilor posibilitatea sa navigheze usor si precis printr-o simpla atingere sau prin gesturi, si webcam-ul HD HP TrueVision – care garanteaza imagini HD clare si luminoase.

Pentru a proteja date confidentiale si pentru face fata amenintarilor cibernetice, HP ofera pentru aceste Ultrabook-uri un an de utilizare gratuita a Absolute Data Protect, precum si doi ani de licentiere pentru programele Norton Internet Security si Intel Identity Protection, o solutie ce ofera un nivel avansat de securitate.

 

HP ENVY - partenerul ideal pentru orice situatie

Cu o grosime de doar 19,8 mm si o greutate de nici 1,79 kg, noile Ultrabook-urile HP ENVY 4 si HP ENVY 6 sunt suficient de subtiri si usoare pentru a se transforma intr-un accesoriu indispensabil pentru orice calatorie. In plus, tehnologia Beats Audio, durata de viata a bateriei de pana la 9 ore si suprafata speciala care le face usor de ridicat si nu permite alunecarea le recomanda pentru utilizarea constanta chiar si in miscare, toate acestea la un pret foarte accesibil pentru aceasta categorie de produse.

HP-ENVY-Sleekbook-Ultrabook

Ultrabook-urile HP ENVY, disponibile in doua variante de display, fie cu diagonala de 35,6 cm (14 inci) sau de 39,6 cm (15,6 inci), includ cele mai noi procesoare Intel Core si hard-diskuri SSD mSATA, precum si tehnologiile Intel Rapid Start, Intel Identity Protection Technology, Intel Smart Response si Intel Smart Connect. In acelasi timp, datorita sistemului Beats Audio integrat, a boxelor duble si a subwoofer-ului, Ultrabook-urile HP ENVY 4 si HP ENVY 6 pun la dispozitia utilizatorilor un sistem audio de o performanta iesita din comun si sunet exceptional, contribuind astfel la o experienta mai buna de vizionare a filmelor sau de ascultare a muzicii.

Ultrabook-urile HP Envy 4 sunt disponibile deja in reteaua nationala de parteneri autorizati HP. Pretul de pornire al unui Ultrabook Envy 4 este de 3.199 RON. Modelul ENVY 6 va fi disponibil in Romania de la mijlocul lunii iulie, la un pret de 3.999 RON.

Ultrabook-urile HP Spectre si Spectre XT vor fi disponibile exclusiv in HP Brand Store din Plaza Mall Bucuresti, la inceputul lunii august. Pretul de raft al Spectre XT va fi de 4.699 RON, iar pentru Spectre va fi de 6.699 RON.

Cele mai citite