Ultra portabilul SONY VAIO E11

Sony extinde seria E de notebook-uri compacte, cu design elegant, prin lansarea ultra-portabilului E11. Noul sistem se bucura de acelasi design ''impaturit'', pliat precum un plic, de care beneficiaza si seriile E14P, E15 si E17.

Cu un display de 29,4cm (11''), notebook-ul reprezinta alegerea perfecta pentru studenti, pasionatii retelelor de socializare si a celor care isi doresc mobilitatea, fara a sacrifica performantele notebook-ului.

Usor de transportat, datorita design-ului compact si portabil, seria E11 este conceputa pentru a oferi posibilitati nelimitate de divertisment. Experienta multimedia este sustinuta de procesorul AMD Dual-Core E2 APU, alaturi de unitatea de procesare grafica AMD Radeon HD 7340.

Tehnologiile Sony xLOUD™ si Clear Phase™ permit cresterea intensitatii volumului fara distorsionari, asigurand calitatea superioara a sunetului in filme sau jocuri. Notebook-ul este echipat si cu o camera web HD care dispune de tehnologia ''Exmor for PC'', pentru o comunicare video mai clara, cu imagini pline de detalii. Rasfoirea documentelor si a fisierelor media devine o placere datorita touchpad-ului generos, fara butoane.

Seria VAIO E11 ofera optiuni multiple de conectare, precum portul USB 3.0, Bluetooth 4.0 si iesirea HDMI. Noul model VAIO devine cu usurinta incarcatorul portabil al smartphone-ului tau. Trebuie doar sa conectezi telefonul mobil prin intermediul USB-ului, chiar si atunci cand notebook-ul nu este pornit sau se afla in modul sleep.

Simpla deschidere a capacului permite utilizarea notebook-ului in doar cateva secunde, prin intermediul tehnologiei Rapid Wake + Eco. Cu o durata de viata a bateriei de pana la 6 ore*, iti va fi usor sa iei notite in timpul cursurilor, sa navighezi pe Internet si sa nu pierzi nici un mesaj important de-a lungul zilei.

Seria VAIO E include, de asemenea, modelele E14 P, E15 si E 17. Noile notebook-uri VAIO Seria E11 sunt disponibile in culorile alb, negru si roz

 

Sony-VAIO-E11

Cele mai citite