Nikon lanseaza COOLPIX P7000, S80 si S8100

Nikon COOLPIX P7000 stabileste noi standarde pentru aparatele foto compacte in ceea ce priveste calitatea imaginii in conditi dificile de iluminare, a timpului de reactie si a controlului manual. Senzorul mare CCD de 1/1,7 inci, cu 10,1 MP, este pus in evidenta de un bloc optic performant, ce are in componenta elemente din sticla ED (Extra-low Dispertion), asemenea obiectivelor Nikkor pentru aparatele foto DSLR. Tehnologia de reducere optica a vibratiilor (VR) si noul sistem de procesare a imaginii EXPEED C2 asigura obtinerea imaginilor clare, in culori naturale.

Dedicat mai ales fotografilor avansati si profesionistilor, Nikon COOLPIX P7000 incorporeaza cateva facilitati pentru fotografierea in conditii dificile si pentru controlul manual, precum: filtru ND (Densitate Neutra), care extinde optiunile de expunere in lumina puternica, setari Picture Control, pentru personalizarea proceselor, functie de bracketing, butoane de control dedicate pentru compensarea expunerii si pentru blocarea focalizarii si a timpului de expunere. Ofera insa si specificatii practice fotografilor de orice nivel, precum zoom-ul de 7,1x, modul video HD si ecranul LCD mare de 3 inci, cu o rezolutie de 920.000 de puncte.

Nikon Coolpix P7000

Nikon COOLPIX S80 este un aparat foto compact stilat, destinat celor care doresc sa fie in pas cu moda si cu noile tendinte digitale. Ecranul OLED multi-tactil de 3,5 inch ofera o interfata simpla, aparatul foto fiind usor si distractiv de controlat. Stilul chic este completat de performantele sale deosebite: 14,1MP, zoom optic 5x, filmare HD, tehnologie de reducere optica a vibratiilor (VR), procesare EXPEED C2. In plus, modul automat facil simplifica realizarea fotografiilor, aparatul alegand cele mai bune setari in functie de scena fotografiata.

Fotografierea cu Nikon COOLPIX S80 este o experienta unica. O singura atingere pe ecran realizeaza perfect focalizarea pe subiectul selectat si salveaza fotografia pe cardul de memorie. Retusarea fotografiilor direct in aparatul foto este simplificata de ecranului multi-tactil; se pot aplica diverse efecte sau filtre precum minituarizare, culoare selectiva sau fish-eye.

Nikon Coolpix S80

Nikon COOLPIX S8100 este un aparat foto compact stillat, cu senzor CMOS de 12,1 MP si zoom de 10x, ce ofera imagini excelente chiar si in conditii de lumina scazuta. In plus, este dotat cu un mod film Full HD si o serie de optiuni pentru surprinderea unor imagini fabuloase in orice conditie: HDR (High Dynamic Range), sensibilitate de pana la ISO 3200 si controlul avansat al blitului.

Nikon Coolpix S8100  

Aparatele foto Nikon COOLPIX P7000 si S80 vor fi disponibile in Romania incepand cu luna octombrie 2010. Nikon COOLPIX S8100 va putea fi achizitionat incepand cu luna ianuarie 2011.

Cele mai citite