Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

OCZ Agility 4 in Romania

Lansate recent, cele mai noi SSD-uri dezvoltate de OCZ, Agility 4, sunt disponibile deja in ofertele partenerilor ELKOTech. Noile modele beneficiaza de avantajele oferite de SATA III, dispun de o performanta IOPS ridicata si au o fiabilitate crescuta. Seria Agility 4 foloseste controller-ul Indilinx Everest 2, integrat prima oara de Vertex 4 si are un raport calitate pret optim, modelele fiind potrivite pentru PC-urile dedicate entertaining-ului, gaming-ului sau altor aplicatii. Agility 4 ofera viteze de transfer de ~ 400MB/s si o scriere random de 85000 IOPS. Comparat cu prima generatie, Everest 2 este de doua ori mai performant, in conditii clasice de testare.

SSD-urile Agility 4 sunt fiabile, iar datele vor fi pastrate in siguranta, nefiind nevoie de o compresie interna. Arhitectura cu doua nuclee a controller-ului include un motor de corectie a erorilor ECC si criptarea automata, fiind integrata si tehnologia Indilinx Ndurance™ 2.0, responsabila cu cresterea substantiala a duratei de viata a SSD-ului.

OCZ-Agility-4

"Agility 4 reprezinta pentru utilizatorii de aplicatii mainstream solutia optima de stocare. Modelele ofera o viteza de acces mare, o performanta ridicata in deschiderea aplicatiilor si o fiabilitate sporita, totul la un pret care le va permite multor utilizatori sa achizitioneze aceste unitati de stocare", a precizat Ryan Petersen, CEO al OCZ Technology.

"Aplicatiile dedicate segmentului mobile continua sa creasca, iar odata cu ele si continutul de date generat. Seria Agility 4 are o performanta IOPS ridicata si este potrivita pentru video streaming, muzica, fotografii si jocuri", a adaugat el.

Utilizatorii pot achizitiona modele care incep de la 64GB si pana la 512GB. Garantia modelelor este de 3 ani.

 

PERFORMANTA

64GB

128GB

256GB

512GB

Viteza de citire

pana la 300 MB/s

pana la 400 MB/s

pana la 400 MB/s

pana la 400 MB/s

Viteza de scriere

pana la 200 MB/s

pana la 300 MB/s

pana la 400 MB/s

pana la 400 MB/s

Viteza de citire random

46,000 IOPS

58,000 IOPS

48,000 IOPS

48,000 IOPS

Viteza de scriere random

47,000 IOPS

72,000 IOPS

85,000 IOPS

85,000 IOPS

Cele mai citite

Error: No articles to display