SAPPHIRE a anuntat noi modele de placi grafice din seria HD 7850

Primele doua versiuni HD 7850 lansate de SAPPHIRE dispun de 2GB de memorie DDR5. Modelul standard se lanseaza cu frecvente de 860MHz, iar memoria prezinta overclocking la 1200MHz (4.8Gb/s real). In acelasi timp SAPPHIRE introduce un model mai performant, SAPPHIRE HD 7850 editie OC, cu frecvente de 920MHz si 1250MHz (5Gb/s efectivi) pentru memorie. La un pret de pornire avantajos si cu performante excelente, cel de-al treilea model din serie este modelul SAPPHIRE HD 7850 1GB, care se lanseaza cu o frecventa de 900MHz pentru GPU si 1200MHz (4.8Gb/s efectiv) pentru memorie.

Toate cele trei modele beneficiaza de dual BIOS si de noua configuratie Dual link DVI-I, Dual link DVI-D, HDMI si Display Port. Noile modele sunt dotate cu tehnologia proprietara Dual-X de la SAPPHIRE – un cooler foarte eficient, cu doua ventilatoare ce asigura operare silentioasa in conditii normale de functionare si performante de racire excelente in conditii de sarcina.

Sapphire-HD-7850

Pentru entuziastii care cauta maximizarea performantelor, o noua versiune a uneltei de overclocking, TriXX, se poate descarca gratuit de pe website-ul SAPPHIRE. TriXX permite tuning-ul voltajului GPU, precum si al frecventelor GPU si memoriei.

Lucrul sau gaming-ul pe mai multe monitoare devine tot mai popular, iar seria SAPPHIRE HD 7800 sustine acestea prin functia AMD Eyefinity, acum la a doua generatie. In configuratii cu monitoare multiple, placile din seria HD 7800 pot reda in mod simultan, stream-uri audio ce permit continutului audio sa fie asociat cu diferite aplicatii de pe diferite monitoare.

Cele mai citite