D-Link Wireless N Gigabit DIR-636L - cilindru pentru Cloud

D-Link anunta lansarea noului router pentru Cloud D-Link Wireless N Gigabit, DIR-636L. Acest router, de forma cilindrica, transmite cu o viteza de 300 Mbps si garanteaza o conexiune la Internet puternica si stabila pentru reteaua de acasa. In plus, designul sau atractiv va impresiona cu siguranta. Ca toate celelalte produse D-Link pentru Cloud, routerul DIR-636L este usor de configurat si poate fi administrat complet cu ajutorul platformei mydlink™. Aceasta inseamna ca utilizatorii vor avea acces permanent, 24/7, la cloud-ul personal. Noul model elegant din portofoliul D-Link este destinat locuintei digitale si pentru birouri mici.

D-Link-DIR-636L

Doriti sa accesati routerul sau sa supravegheati si administrati dispozitivele din reteaua de acasa, oricand si de oriunde? Cu noul router DIR-636L si platforma mydlink™. nu este nicio problema! Noul router D-Link pentru cloud suporta toate serviciile mydlink™ pentru cloud prin intermediul aplicatiilor pentru Android, iPhone si iPad. Aceasta, la randul sau, face posibila gestionarea dispozitivului prin intermediul portalului din orice locatie. Utilizatorii de telefoane mobile au astfel posibilitatea de a accesa un numar de caracteristici utile, precum si informatii practice prin intermediul portalului mydlink™. Ei pot sa vizualizeze starea actuala a routerului, sa blocheze accesul utilizatorilor neautorizati in retea si sa permita accesul la Internet al copiilor – desigur, dupa ce acestia si-au facut temele. Trimiterea de mesaje si emailuri de notificare pot fi, de asemenea, configurate prin intermediul portalului.

De exemplu, cu aplicatia pentru mobil QRS Mobile, utlizatorii isi pot configura reteaua de acasa in doar cateva minute, stand confortabil pe canapea: aplicatia stabileste o conexiune intre iPhone-ul sau iPad-ul utilizatorului si routerul D-Link cu capabilitati QRS (Quick Router Setup).

Dupa instalare, aplicatia pentru mobil SharePort Mobile (care este de asemenea suportata de routerul DIR-636L) recunoaste automat ce mediu de stocare de date a fost conectat (USB flash drive sau USB hard drive). Se defineste atunci un cloud personal ce permite utilizatorilor sa transmita intreaga biblioteca media pe telefonul lor cu Apple sau Android sau tableta, prin intermediul retelei locale sau 3G, oferindu-le acces nelimitat, 24/7, la fisiere de muzica, fotografii si chiar filme. Este valabil si invers, utilizatorii pot stoca in siguranta informatii in locuinta lor digitala cat timp sunt plecati.

Cel mai recent produs D-Link din gama pentru Cloud conecteaza la Internet toate computerele si dispozitivele mobile din reteaua de acasa. Standardul IEEE 802.11n permite transfer rapid de date, la viteze de pana la 300 Mbps, pentru gaming nelimitat, fara niciun fel de intreruperi. Utilizatorii beneficiaza de siguranta in locuinta digitala multumita WPA, WPA2 si criptarii WPS (Wi-Fi Protected Access). Pentru cazurile in care utilizatorii au nevoie de securitate sporita - pentru cumparaturi online sau online banking, de pilda – sunt active firewall-urile integrate de tip NAT si SPI.

Routerul Wireless N Gigabit pentru Cloud DIR-636L este disponibil in Romania din luna iulie si poate fi comandat la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech Romania, Lasting System si SCOP Computers. Pretul recomandat de vanzare este 450 RON, TVA inclus.

 

Routerul Wireless N Gigabit pentru Cloud DIR-636L – Caracteristici principale

 Suporta serviciile mydlink™ pentru cloud si aplicatiile pentru mobil QRS Mobile si SharePort Mobile
 2.4 GHz (2x2) cu viteze de transfer de pana la 300 Mbps
 Gigabit Ethernet
 WPA 2 si firewall-uri de tip NAT/SPI
 Suport IPv6
 Dimensiuni: 93 x 111 x 145 mm (W x H x D) si 330 grame

Strategia D-Link: Cloud personal pentru managementul independent al retelei, de pe telefonul mobil

D-Link investeste sustinut in dezvoltarea produselor pentru cloud si isi extinde continuu portofoliul de produse din anul 2011. Obiectivul nostru este acela de a ne asigura utilizatorii ca isi pot accesa in siguranta dispozitivele lor de retea, de oriunde s-ar afla. Cateva dintre avantajele pentru clientii nostri includ mobilitatea, conectivitatea si simplitatea in utilizare.

Routerul DIR-605L pentru Cloud si multe camere de supraveghere IP (ex. DNR-322L Network Video Recorder) sunt déjà disponibile. Noi routere, access point-uri si dispozitive de stocare vor fi lansate in curand.

Elementul central in ceea ce priveste managementul cloud-ului personal si al echipamentelor din gama D-Link pentru Cloud este portalul mydlink™. Aplicatiile mydlink™. pentru iPhone, iPad si dispozitivele cu Android completeaza portofoliul de produse; servicii aditionale corespunzatoare sunt deja in lucru.

Cu lansarea acestor dispozitive si servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabileste la nivel global un nou reper in dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.

 

Cele mai citite