Noi placi de baza din seria GIGABYTE 7, acum cu dual Thunderbolt

GIGABYTE lanseaza cele mai noi placi de baza din seria GIGABYTE 7, primele din lume ce ofera porturi duale onboard Thunderbolt™ certificate. Capabile sa conecteze pana la 12 echipamente, plus 3 display-uri digitale simultan, cu rate de transfer a datelor uimitoare, ce pot atinge 1TB de date in doar 5 minute, placile de baza GIGABYTE Thunderbolt™ ofera cea mai rapida interfata de conectare existenta pe PC-urile desktop.

Placile de baza GIGABYTE Thunderbolt™ permit utilizatorilor sa lege in sistem margareta (in serie) pana la 12 echipamente simultan cu ajutorul unei incredibile conducte de date bi-directionale de 10Gbps ce include atat traficul PCIe, cat si DisplayPort. Placile de baza GIGABYTE Thunderbolt™ redefinesc conectivitatea PC-urilor desktop facand conectivitatea multiplelor echipamente de stocare de mare viteza si a display-urilor HD mai usoara ca pana acum.

"Este usor de vazut cum implementarea noastra unica dual port Thunderbolt ofera pur si simplu mai mult," a comentat Henry Kao, Vice Presedinte al GIGABYTE Motherboard Business Unit. "Suntem la ora actuala singurul vendor de placi de baza ce ofera constructorilor de PC DIY un maxim absolut al conectivitatii echipamentelor."

"Tehnologia Thunderbolt reprezinta un salt al performantei si simplitatii pentru creatorii media si entuziastii distractiei," a spus Jason Ziller, director de marketing Thunderbolt la Intel. "Suntem incantati sa lucram cu GIGABYTE ce aduc prima placa de baza dual Thunderbolt port pe piata. Este un exemplu important despre ce poate face Thunderbolt."

Placile de baza GIGABYTE Dual Thunderbolt™ deschid o multitudine de noi posibilitati legate de echipamentele de stocare de mare performanta. GIGABYTE a lucrat indeaproape cu mai multi parteneri de top pentru echipamente, cum ar fi Promise® Technology, LaCie, BlackMagic, Western Digital, Seagate, Elgato, CalDigit si producatorul de cabluri Sumitomo.

"Lucrul cu GIGABYTE a fost foarte interesant," a spus Kosta Panagos, Director al Creative Marketing la CalDigit. "Noua linie de placi de baza din seria Intel 7 de la GIGABYTE cu dual port Thunderbolt va introduce o noua era a flexibilitatii pe platforma PC. Reprezinta de asemenea o potrivire perfecta pentru noile drive-uri Thunderbolt CalDigit T1 si T2 ce ofera performante de nivel profesional pe toate platformele la preturi consumer datorita GIGABYTE si tehnologiei Thunderbolt, o caracteristica ce nu putea fi atinsa inainte."

"Noile placi de baza GIGABYTE dual port Thunderbolt reprezinta o inovatie interesanta, oferind performante incredibile si sunt perfecte pentru profesionistii din domeniile video si film ce folosesc Thunderbolt si PC," a spus Grant Petty, CEO, Blackmagic Design. "Clientii ce folosesc gama noastra larga de echipamente Thunderbolt vor putea acum sa lucreze in orice format au nevoie, avand flexibilitatea de a derula orice operatiuni de productie sau post productie au nevoie."

"Impreuna cu GIGABYTE si porturile lor duale onboard Thunderbolt, My Book® Thunderbolt™ Duo de la WD ofera dual port Thunderbolt pentru o flexibilitate incredibila permitand in acelasi timp conectarea margareta a pana la 6 drive-uri My Book Thunderbolt Duo sau a altor periferice de mare performanta pentru operatiuni eficiente si rapide," a spus Craig Davis, Director Sales & Marketing, Retail Division, Western Digital Asia Pacific & Japan Region.

"Tehnologia Thunderbolt reprezinta un mod fantastic de a livra date si display printr-o singura interfata. Permite performante neegalate si foarte multa flexibilitate," a spus Leo Paskin, Product Marketing Manager la Seagate. "Avand posibilitatea de a conecta in sistem margareta pana la 12 echipamente pe noile placi de baza GIGABYTE cu dual port Thunderbolt, puteti transforma PC-ul desktop intr-un hub central conectand un singur cablu!"

"Fiind primul vendor de cabluri certificat de Intel, firma Sumitomo este incantata ca GIGABYTE lanseaza prima placa de baza dual port Thunderbolt pe piata, oferind cea mai buna conectivitate pentru PC-urile desktop", a comentat Motoi Matsuo. "Aceste noi placi de baza Thunderbolt reprezinta o potrivire perfecta pentru cablurile optice exclusive de mare viteza de 20m de la Sumitomo."

"Datorita porturilor dual Thunderbolt™, noile placi de baza din seria Gigabyte 7 ofera flexibilitate de neegalat ", a spus Adam Steinberg, Vice Presedinte de Marketing la Elgato. "Capabilitatea unica dual port permite utilizatorilor sa combine mai multe echipamente portabile Thunderbolt™ cum ar fi puternicul SSD Elgato Thunderbolt™."

"LaCie primeste cu bucurie anuntul tehnologiei Thunderbolt pe cele mai noi placi de baza de la GIGABYTE," a spus Erwan Girard, Professional Business Unit Manager, LaCie. "A sosit timpul pentru utilizatorii PC cu cereri mari, in special creatorii de continut digital, sa experimenteze vitezele fara precedent si avantajele permise de tehnologia Thunderbolt. Cererea de computere si periferice capabile sa tina pasul cu operatiunile lor este acum de domeniul trecutului."

Dual Thunderbolt™ - Conectivitate rapida, flexibila si simpla pentru placa de baza
Placile de baza GIGABYTE Thunderbolt™ sunt primele certificate de Intel ce ofera dual port Thunderbolt™ direct pe panoul din spate al placii de baza, fiecare port Thunderbolt™ suportand un maxim de viteza de transfer de date simultan bi-directional de pana la 10Gbps – astfel se poate transfera un film full HD 1080p in mai putin de 30 de secunde.

Implementarea GIGABYTE dual port Thunderbolt™ asigura conectivitatea maxima posibila, suportand pana la 12 echipamente individuale conectate simultan, fiecare port oferind o latime de banda completa de 10Gbps.

Thunderbolt™ combina protocoalele DisplayPort si PCI Express intr-un singur cablu astfel incat utilizatorii pot conecta o multitudine de tipuri de echipamente in tandem cu HD streaming video si audio pe 8 canale, toate simultan printr-un singur cablu special. Utilizatorii se pot bucura de o flexibilitate imbunatatita prin conectarea in sistem margareta (in serie) a mai multor echipamente bucurandu-se in continuare de latente scazute si de cele mai bune viteze de transfer de date din industrie.

gigabyte-logo

Cele mai citite