Noul monitor Seria 9 de 27 inch - Samsung S27B970

Samsung anunta lansarea in Romania a unui nou monitor premium, ce promite o experienta vizuala captivanta, intr-un design minimalist, fluid si in acelasi timp foarte practic. Modelul incorporeaza tehnologia proprie Samsung - Natural Color Expert, ce asigura afisarea unor culori cu adevarat realiste si posibilitatea calibrarii de culoare cu ajutorul unui calibrator profesional, ceea ce il face ideal pentru utilizatorii care lucreaza cu continut foto sau video, pentru pasionatii de jocuri PC, sau pentru toti cei aflati in cautarea celei mai inalte performante a monitorului la care lucreaza. 

Samsung-S27B970

Pentru a veni in intampinarea exigentelor din ce in ce mai inalte ale utilizatorilor interesati de editarea foto si video, monitorul Seria 9 le permite sa gestioneze aplicatiile de editare intr-o mainera mai confortabila, datorita rezolutiei remarcabile. Monitorul are o rezolutie QHD (quad high-definition), de 2560x1440, de patru ori mai mare decat cea a monitoarelor HD conventionale, oferind posibilitatea de a vizualiza imaginile in cele mai mici detalii. In acelasi timp, tehnologia exclusiva Samsung Plane Line Switching (PLS) permite reproducerea exacta a culorilor, care pot fi vazute cu aceeasi claritate si la unghiuri largi orizontale sau verticale.

Monitoarele Samsung din Seria 9 incorporeaza o tehnologie inovatoare numita Natural Color Expert, ce ofera ecranului o performanta remarcabila si posibilitatea de calibrare cu ajutorul unui calibrator profesional. Astfel, monitorul poate afisa pana la 1 miliard de nuante de culoare, in cele mai mici detalii ale imaginilor surprinse. Pentru a asigura o experienta vizuala cu adevarat captivanta, aceasta functie este consolidata de catre inginerii Samsung, care ajusteaza manual culorile pentru fiecare monitor din Seria 9 in ultima faza de productie.

Monitorul premium din Seria 9 beneficiaza de un design pe masura performantelor; ecranul anti-reflex are un profil ultra subtire, fiind asezat pe un stand ergonomic de aluminiu. Pozitia ecranului poate fi ajustata, avand o raza de 10 cm de miscare verticala si o functie de inclinare care permite utilizatorilor sa il pozitioneze pentru maximum de confort vizual. In acelasi timp, standul de aluminiu rotund incorporeaza porturile I/O si un hub USB, pentru un aspect mai ordonat al mediului de lucru. Monitorul suporta conexiuni video DisplayPort, Dual Link-DVI si HDMI si dispune de difuzoare stereo de 7W integrate.

Samsung-S27B970-verso

Monitorul premiul Samsung Seria 9 beneficiaza de tehnologia Mobile High Definition Link (MHL). Prin intermediul acestei tehnologii, la monitor pot fi conectate smartphone-ului sau tablete cu Android compatibile MHL, iar continutul acestora poate fi redat direct pe ecranul mult mai mare al Seriei 9, avand si beneficiile unui sistem audio integrat. Utilizatorii pot sta cu ochii pe smartphone-ul lor, pot naviga cu usurinta pe Internet si isi pot incarca dispozitivul mobil, toate in acelasi timp.

Noul monitor Seria 9 de 27 inchi (S27B970) va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie, la un pret recomandat de 3700 lei.

 

Specificatii:

Numarul modelului:

Functie

Descrierea functiei

S27B970

Ecran

Dimensiune

27"

Tipul panourilor

PLS

Rezolutie

2560 x 1440

Luminozitate

300 cd/m2

Uniformitate

Min. 90%

Rata contrastului

Static

1000:1

Adancimea culorii

1.07 Miliarde de culori

Timp de raspuns

5ms (GTG)

Unghi de vizualizare

(Horizontal/Vertical)

178°/178°

Input & Interfata

HDMI

Da

DVI

Da (dual link)

DisplayPort

Da

USB Hub

USB 2.0 (1 sus/2 jos)

Speaker

Da (7W x 2)

Conectivitate Mobila

 

MHL

Mobile High Definition Link

Da

 

Cele mai citite