BenQ lanseaza noua camera foto BenQ LR100

BenQ lanseaza noua camera foto BenQ LR100, ce ofera utilizatorului posibilitatea de a filma in format Full HD 1080p, oferind imagini clare si detaliate.

Filmarea Full HD 1080p este facilitata de senzorul CMOS si de tehnologia de stabilizare a imaginii. Camera foto este echipata cu zoom optic 5X si ecran LCD de 2.7", dar si cu focus manual. Noua camera foto BenQ LR100 poate inregistra videoclipuri de inalta calitate, chiar si in timpul noptii, cu 30 cadre pe secunda. In acelasi timp, camera ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi zoom-ul facand auto-focus, in mod continuu, atunci cand inregistreaza si chiar in timpul filmarii in slow motion.

Elegantul aparat foto LR100, cu senzor CMOS de 14 megapixeli si multiple efecte de fotografiere cum ar fi Lomo, Toy Mode, Fish eye, Sketch, se adreseaza celor care au placerea de a impartasi imagini creative. Unul dintre efectele de fotografiere disponibile pentru noul LR100, cu ISO 6400, care merita pus in evidenta, este Watercolor, efect ce ofera fotografiilor o alura de pictura, in vreme ce inregistrarile video capata un plus de animatie.

Datorita modului Handheld Night Shot, noul model BenQ LR100 permite realizarea unor fotografii clare chiar si pe timpul noptii. Totodata, cu ajutorul tehnologiei HDR, camera foto are capacitatea de a face diferenta intre zonele de lumina, balansand nivelul luminozitatii in zonele prea intunecate si in zonele supra-expuse, pentru ca rezultatul sa fie fotografia perfecta.

Functia Super Macro 5cm permite fotografierea de la 5 centimetri a subiectului, pentru a obtine fotografii cu detalii incredibile.

Noul model BenQ LR100 va fi disponibil in portofoliul partenerilor BenQ din Romania incepand cu mijlocul lunii iulie, la un pret recomandat de 479 lei.

 

BenQ-LR100

Cele mai citite