Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Seria Witcher a vandut mai mult de 4 milioane de copii

  • Published in Stiri RPG

In cursul zilei de ieri, CD Projekt Red au anuntat ca franciza Witcher a vandut aproximativ 4 milioane de copii pe PC, Mac si Xbox. Asta reprezinta totalul dintre copiile primului Witcher vandute pe PC si Mac impreuna cu vanzarile inregistrate de continuarea acestuia „Witcher 2: Assassins of Kings" pentru Xbox si PC.

Primul Witcher a vandut 400.000 de copii de la lansare. In paralel Witcher 2 a vandut 1.1 milioane de copii in 2011, iar pana in Mai 2012, jocul a mai fost vandut de 1.7 milioane de ori. CD-Projekt au tinut sa mentioneze ca se pregatesc sa lanseze o versiune japoneza pentru Xbox pe 23 August, si o versiune pentru Mac in toamna aceasta.

Dar Cd Projekt Red au planuri dincolo de franciza Witcher. In Mai compania a anuntat ca vor lucra cu mintea din spatele seriei RPG pen and paper Cyberpunk pentru a crea o noua franciza SF. Bineinteles, asta nu inseamna ca seria Witcher este lasata in urma. Dimpotriva, compania a inceput sa faca angajari pentru cel de-al treilea titlu din serie.

The-Witcher-2

Cele mai citite

Error: No articles to display