Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Bioware si EA se pregatesc sa lanseze un nou joc in seria Ultima

  • Published in Stiri RPG

Nu stiu daca ati incercat vreun titlu din seria Ultima, dar pentru veteranii RPG-urilor nu exista nici astazi ceva mai complex si fascinant. Ieri, Electronic Arts impreuna cu Bioware au lansat un comunicat de presa in care confirmau lansarea unui nou joc in seria Ultima numit Ultima Forever.

Titlul va fi valabil atat pentru PC cat si pentru iPad, datorita unui client foarte mic pentru download. Titlul complet este Ultima Forever: Quest for the Avatar, iar pentru moment tot ceea ce stim este ca jocul nu va fi un MMO, ci mai degraba va intra in teritoriul Dragon Age, o aventura RPG clasica. Totusi titlul va sustine o multime de jucatori, desi experienta va fi personalizata pentru fiecare grup. Gameplay-ul va consta in echipe de catre 4 jucatori care vor explora diferite temnite temnite si zone secrete din Britannia. Combat-ul insasi va depinde mai mult de abilitatile jucatorului, de modul in care acesta se misca si de echipamentul avut in inventory, iar hotbar-ul va fi ceva secundar.

Aparent titlul va fi gratuit, iar despre monetarizare, cei de la Ea/Bioware au mentionat ca vor oferi itemuri valabile in magazinul intern, ce vor permite sa sustina jocul pe termen lung. „Cu cat avem mai multi jucatori care il sustin, cu atat avem mai multe lucruri de adaugat in joc" a declarat Paul Barnett, unul din mintile din spatele MMO-ului Warhammer Online, care este angajat in acest moment la productia acestui titlu.

Este important de mentionat ca echipa Bioware ce sustine acest proiect este Bioware Mythic, care a fost cunoscuta pana de curand sub numele de Mythic Entertainment. Ei sunt creatorii MMO-urilor Dark Age o Camelot si Warhammer Online: Age of Reckoning. Cu acest titlu compania spera ca vor putea sa relanseze seria Ultima atat pentru veteranii seriei cat si pentru noile generatii, de altfel, din acest motiv compania a decis sa il lanseze pe iPad.

Acum vine intrebarea, se va ridica la complexitatea si potentialul de explorare pe care seria originala Ultima il avea? Cel mai probabil ca nu, fiindca noile generatii de jucatori ar gasi aproximativ o multime de implementarile originale obtuze si greu de urmat. Totusi, povestea se va lega de virtuti, va fi plasata in Britannia si va fi plina de orasuri sute de NPC-uri, iar la radacina, intreaga poveste se va centra pe potentialul jucatorului de a fi un avatar.

Ultima Forever se afla in Alpha testing si este pregatit pentru un Closed Beta. Daca doriti sa va inregistrati o puteti face pe site-ul oficial.

 

ultima forever artwork

Cele mai citite

Error: No articles to display