Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Samsung lanseaza competitia de jocuri pe Galaxy S III

Samsung anunta lansarea unei campanii promotionale, prin inaugurarea unei arene de gaming pe noul Galaxy S III, in centrul comercial Baneasa Shopping City. Astfel, in perioada 15 iulie - 15 august, cei care viziteaza spatiul special amenajat din zona Town Square, vor avea ocazia de a intra in competitie si de a castiga sute de premii.

Utilizatorii sunt asteptati sa participe la concursurile de gaming pe noul smartphone Samsung Galaxy S III. Acestia vor avea, totodata, ocazia de a viziona in timp real spectacolul Jocurilor Olimpice din Londra 2012, ce va fi transmis pe ecrane special amenajate in cadrul zonei.

Competitia de jocuri pe noile smartphone-uri Samsung Galaxy S III se va desfasura incepand cu data de 15 iulie si va continua pana pe 15 august, intre orele 10:00 si 22:00.Vizitatorii vor avea la dispozitie patru smartphone-uri Galaxy S III conectate la patru televizoare, pentru o experienta de gaming completa. In prima zi, concurentul care va obtine cel mai mare punctaj va castiga un Galaxy S III, iar urmatorii 20 de participanti din clasament vor primi cate o cana termoizolanta. Pana la sfarsitul campaniei, Samsung va oferi premii zilnice constand in cani termoizolante si genti, pentru cele mai bune scoruri. Regulamentul competitiei va fi disponibil pentru cei interesati in zona de activare din centrul comercial Baneasa Shopping City.

Totodata, intre 23 iulie – 12 august, primii 700 de clienti care vor cumpara online smartphone-ul Galaxy S III de la unul dintre magazinele partenere vor primi cate un set de accesorii in valoare de 35 de euro.

Mai multe detalii despre ambele campanii si castigatorii promotiilor vor fi anuntati pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania.

 

Samsung-GALAXY-S-III

Cele mai citite

Error: No articles to display