Rezerva bilete la film, direct de pe mobil

Cinemagia.ro, Grand Cinema Digiplex si Vodafone Romania au lansat, in premiera pentru piata din Romania, optiunea de rezervare si plata a biletelor de cinematograf direct prin intermediul telefonului mobil.

Astfel, pentru achizitionarea biletelor electronice, posesorii de telefoane mobile isi pot alege filmul dorit si ora de difuzare a acestuia, direct din aplicatia gratuita Cinemagia, compatibila cu sistemele de operare iOS, Android si Symbian, si in curand si cu Windows Phone. Odata selectat filmul, utilizatorii isi pot alege locurile in sala de cinema si, ulterior, plati biletele, direct prin telefon.

Pentru accesul in salile de cinema din cadrul Grand Cinema Digiplex, utilizatorii nu trebuie decat sa scaneze de pe ecranul telefonului mobil codul biletului, primit printr-un SMS generat automat in momentul platii. In cadrul cinematografului exista doua dispozitive dedicate, care faciliteaza accesul posesorilor de bilete electronice la film.

Costul biletului, similar cu cel din cinematograf, calculat in Euro la cursul oficial al zilei, va fi dedus din credit, pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, respectiv adaugat facturii, la cursul oficial din luna emiterii acesteia, pentru abonatii serviciilor Vodafone.

"Odata cu lansarea serviciului de cumparare a biletelor in aplicatie, Cinemagia face pasul catre o experienta completa oferita consumatorului de cinema. Plata biletului direct pe factura Vodafone, posibilitatea achizitionarii acestuia cu pana la 5 minute inainte de inceperea filmului si accesul imediat in sala de cinema prin simpla scanare a biletului de pe ecranului telefonului mobil justifica pe deplin efortul depus de Cinemagia alaturi de Grand Cinema Digiplex si Vodafone", a declarat Alexandru Iosef, Marketing Manager, iMedia.

"Prin sustinerea parteneriatului cu Cinemagia, continuam strategia de a promova aplicatiile relevante pentru utilizatori si de a sprijini, in acelasi timp, comunitatea locala a dezvoltatorilor. Cu noua optiune de plata a biletului direct din aplicatie, utilizatorii nu doar ca nu mai sunt nevoiti sa faca un drum la cinematograf pentru a achizitiona biletele, dar beneficiaza si de avantajele unei plati direct din creditul disponibil, sau prin intermediul facturii Vodafone", a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

 

Samsung-GALAXY-S-III

Cele mai citite