TRENDnet TPL-406E2K - conectare la Internet prin liniile electrice existente

TRENDnet anunta disponibilitatea, pe piata din Romania, a kit-ului Compact Powerline AV Adaptor 500Mbps, modelul TPL-406E2K. Noul echipamanet ofera utilizatorilor doua adaptoare TPL 406E, ce permit realizarea transferului de date folosind infrastructura retelei de curent. Prin simpla conectare a produselor in prizele electrice existente, utilizatorul va beneficia de acces imediat la conexiuni internet de mare viteza si streaming media HD.

Fata de alte adaptoare din clasa sa, TPL 406E este mult mai compact (cu aproape 50% mai mic), reusind sa se integreze perfect in spatiile aglomerate. Odata cu aparitia noilor dispozitive multimedia, precum televizoarele cu conexiune la internet, DVR-urile si consolele de jocuri, utilizarea unor echipamente de retea capabile sa ofere viteze de transfer suficient de mari pentru streaming HD direct de pe internet a devenit o necesitate.

Cu o viteza de transfer de pana la 500 Mbps, noul adaptor TPL-406E2K conecteaza toate aceste dispozitive la Internet folosind liniile electrice existente, oferind continut multimedia audio si video fara intreruperi.

Modalitatea de configurare este foarte simpla, unul dintre adaptoare se conecteaza la un router sau direct la internet, iar al doilea la orice alta priza de curent din acelasi sistem electric. Cele doua adaptoarele TRENDnet se sincronizeaza automat, fara a fi necesar un CD de instalare.

Adaptoarele Powerline de la TRENDnet sunt echipate cu un sistem de criptare a datelor (128-Bit AES) si buton de sincronizare ce permite schimbarea imediata a cheii de criptare.

Echipamentele TRENDnet sunt prietenoase cu mediul, iar noile adaptoarel TPL 406E beneficiaza de tehnologie de management al energiei, reducand consumul de curent electric cu pana la 80% in modul standby.

"Combinatia dintre o viteza de transfer la 500 Mbps, dimensiuni reduse si un pret mic, redefineste categoria Powerline 500 Mbps. Consumatorii ce iau in calcul solutii Powerline, vor remarca avantajele oferite de noul model TPL-406E2K." a declarat Zak Wood, Director Global Marketing, TRENDnet.

TPL-406E2K se livreaza in prezent catre partenerii online si retail TRENDnet, avand un pret recomandat de 109.99 USD.

 

Trendnet-TPL-406E2K

Cele mai citite