Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Windows 8 se va lansa in octombrie

Data de lansare a sistemului de operare Windows 8 a fost confirmata pentru sfarsitul lunii octombrie, dar Windows 8 va fi disponibil incepand cu luna august pentru producatorii care il vor include in dispozitive lor noi, a anuntat Microsoft.

Microsoft a anuntat ca sistemul sau de operare Windows 8 va fi disponibil pentru producatori in prima saptamana a lunii august, in timp ce consumatorii vor trebui sa astepte pana la sfastitul lunii octombrie sa puna mana pe software, posibil printr-o descarcare.

windows-8

Datele au fost prezentate de catre vicepresedintele Windows, Tami Reller, la conferinta Microsoft Worldwide Partner care a avut loc in Statele Unite. Acesta a anuntat ca sistemul de operare pentru PC va fi initial disponibil pentru producatori, pentru a-l include in dispozitivele lor, inainte de a ajunge in domeniul de consum.

Acesta a declarat: "Asteptarea este pe cale sa ia sfarsit. Windows 8 urmeaza sa fie lansat catre producatori in prima saptamana a lunii august si va fi disponibil la nivel general la sfarsitul lunii octombrie. Noi PC-uri cu Windows 8 vor fi disponibile pentru cumparare si upgrade-uri vor fi disponibile."

Cei care si-au cumparat un calculator cu Windows 7 dupa 2 iunie vor putea sa-si upgradeze soft-ul cu doar 15 dolari, sustine Guardian.

La sfarsitul lunii octombrie, Windows 8 va fi preinstalat ca sistem de operare de baza la calculatoarele noi.

Cele mai citite

Error: No articles to display