Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Gamer a murit dupa un maraton Diablo 3 de 40 de ore

  • Published in Stiri RPG

Uneori ma intreb daca filmele sau muzica au victimele lor, dar nimeni nu vorbeste despre ele fiindca par normale. Inca una din acele stiri de senzatie care vorbesc despre partea intunecata a dependentei de jocuri a iesit din Asia. Aparent, un jucator taiwanez s-a prabusit dupa ce a jucat Diablo 3 pentru aproximativ 40 de ore incontinuu.

Conform raportului, un tanar de 18 ani, a intrat intr-un internet cafe dintr-o regiune aflata in sudul Taiwanului vineri, unde a rezervat o camera privata si a jucat pentru aproximativ doua zile incontinuu fara sa manance. Duminica dimineata, un angajat al internet cafe-ului a intrat in camera sa verifice starea tanarului care se odihnea cu capul pe masa. La scurt timp dupa ce a fost trezit, barbatul a lesinat, iar dupa cateva ore a fost declarat mort la spital.


Concluzia este ca orice fel de exces cauzeaza probleme, iar in unele situatii poate ucide. Interesant este ca majoritatea cazurilor au avut loc in China, Coreea si Taiwan, ceea ce ma face sa ma intreb daca este o cultura diferita acolo, cel putin din punctul de vedere al jocurilor.

Diablo-III

Cele mai citite

Error: No articles to display