ASRock X79 Extreme11

Noua X79 Extreme11, ca si celelalte placi ASRock destinate pietei de entuziasti, dispune de o multime de caracteristici atragatoare. Procesoarele PLX PEX 8747 permit acestei placi sa sustina 4-Way SLI/CrossFireX la viteza full x16 PCIe 3.0, 8 porturi SATA3/SAS (oferite de controller-ul LSI™ SAS2308) sustin LSI™ MegaRAID®, ce ofera rate de transfer de 3.8GB/s in modul RAID 0, chip-ul Creative Sound Core3D 7.1 CH HD Audio ofera o experienta de sunet incredibila utilizatorului.
Aceasta este o placa de baza superioara ofera toate componentele de calitate la cel mai inalt nivel de performanta.

"Echipata complet" este o afirmatie modesta. ASRock X79 Extreme11 este o placa de baza echipata, cu 7 sloturi PCIe 3.0 x16, ce suporta setari 4-Way SLI/CrossFireX multi-GPU. Pentru un control bun asupra acestora, ASRock a implementat doua chip-uri PLX PEX 8747, pentru a oferi suficiente benzi PCIe. Cu cip-ul suplimentar PLX, utilizatorii pot lucra cu o configuratie de patru placi grafice SLI/CrossFireX la viteza x16 PCIe 3.0, simultan.

ASRock-X79-Extreme11-box

ASRock X79 Extreme11 ofera 10 porturi SATA3, dintre care 8 sunt porturi SAS, ce provin de la controller-ul LSI™ SAS 2308. Prin intermediul utilitatii LSI™ MegaRAID® , utilizatorii pot obtine rate de transfer de 3.8GB/s cu ajutorul a 8 SSD-uri in modul RAID 0. Inca un bonus il reprezinta suportul Hardware RAID. Acesta permite utilizatorilor sa seteze platforma fara efort.

Din punct de vedere audio, procesorul onboard de sunet si voce Creative Sound Core3D quad-core ofera experiente audio incredibile, suport pentru THX TruStudio PRO™, CrystalVoice, EAX 1.0 to EAX 5.0 si Scout Mode™. Inca o caracteristica remarcabila este PHA (Premium Headset Amplifier). Aduce latime de banda mai mare, zgomot si distorsiuni reduse si suporta casti de pana la 250 Ohmi, ce ofera utilizatorului un audio foarte clar.

Sunt o multime de componente de lux incorporate in aceasta placa. Printre componentele premium se regasesc design-ul de fazare 24 + 2, Dual-Stack MOSFET, Digi Power si Premium Gold Caps ce transmit curent catre nucleul CPU mai eficient si liniar. Pe 8 DIMM-uri DDR3 DRAM DIMM se poate efectua overclocking la frecventa extrema de peste 2500 MHz.

ASRock-X79-Extreme11

Functiile noi din optiunile UEFI sunt "Interactive UEFI" si "Easy RAID Installer". ASRock Interactive UEFI este o combinatie de utilitati de configurare, efecte de sunet excelente si imagistica uimitoare. UEFI-ul fara precedent ofera o interfata mai atractiva si se prezinta mai interactiva. Easy RAID installer va poate ajuta sa instalati driver-ul RAID cu usurinta fara a fi nevoie de un floppy disc. Poate copia driver-ul RAID de pe Cd-ul suport pe dispozitivul de stocare USB cu un singur click in setup-ul UEFI.

La fel ca toate placile de performanta ASRock, X79 Extreme11 se numara printre acestea, cu un set bun de setari overclocking in BIOS si suficiente optiuni hardware onboard. Din nou, ASRock aduce foarte multe caracteristici si performante plasate special pe o placa compacta – X79 Extreme11 cu siguranta va satisface nevoile entuziastilor!

Cele mai citite