Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Ouya isi primeste primul titlu exclusiv

Echipa din spatele Ouya au anuntat primul exclusiv pentru consola: Un prequel la The Human Element, un joc ce va fi lansat pe undeva prin 2015, plasat intr-o lume unde 95% din populatia planetei a fost transformata in zombie care va conta mai mult pe alegerile jucatorului si relatiile cu ceilalti supravietuitori.

Human Element este primul joc de la studioul independent Robotoki care a fost format de Robert Bowling dupa ce a parasit Activision in cursul anului acesta. Jocul se va focaliza pe „teroare nerezonabila care tinde la actiuni nerezonabile pentru a supravietui" intr-o apocalipsa cu... zombi.

 

Human-Element-Prequel


Conform paginii de Kickstarter, cei care au votat cu portofelul pentru Ouya, vor avea posibilitatea sa vada lumea data peste cap printr-un prequel episodic care va stabili cadrul pentru „Human Element" din 2015.

Ouya va fi trimisa la clienti in 2013, dupa cea mai reusita finantare de pe Kickstarter, astazi, consola are 5.2 milioane de dolari si mai are 20 de zile pentru finantare. Telul original era de 950.000 de dolari.

 

Cele mai citite

Error: No articles to display