Asus explica de ce Google Nexus 7 nu are camera

Asus a dezvaluit de ce a ales sa omita o camera in partea din spate la recent lansata tableta Nexus 7 declarand ca a fost vorba de mentinerea costurilor scazute.

Majoritatea smartphone-urilor moderne si tabletelor raspund cerintelor clientilor si vin cu camera integrata, desi de o calitate indoielnica. Lipsa unei camere in partea din spate pe Nexus 7 este o omisiune notabila in lista impresionata de caracteristici.

Google-Asus-Nexus-7

In ciuda faptului ca gazduieste o camera in partea din fata care permite utilizatoilor sa foloseasxa o serie de caracteristici pentru apeluri video si servicii precum Skype, raspunzand la apelurile criticilor, Asus a dezvaluit ca decizia de a exclude camera de pe Nexus 7 a fost pentru a mentine pretul de vanzare cat mai mic cu putinta.

"Pentru a face acest dispozitiv accesibil unei piete cat mai largi, pretul este foarte important. Asus crede ca pentru acest dispozitiv o camera foto in partea din spate este importanta" a spus un purtator de cuvant. "Adaugarea unei camera de calitate in partea din spate va creste pretul si multi utilizatori nu au nevoie de ea."

"Adaugarea unei camere in partea din spate de slaba calitate ar compromite intreaga experienta pentru utilizator deci decizia a fost de a nu include o camera pentru a mentine pretul scazut si o experienta pentru utilizator extrem de inalta."

Cele mai citite