BIOSTAR lanseaza Z77X Hi-Fi - o solutie super-audio pentru gameri

BIOSTAR lanseaza o noua placa de baza din seria Z77, Z77X Hi-Fi. Aceasta prezinta un avantaj major fata de predecesoarele sale, prin integrarea unei noi tehnologii audio, dezvoltata de BIOSTAR. Aceasta poarta numele de Puro Hi-Fi si este destinata audiofililor, dar si gamerilor, toti avand ocazia sa beneficieze de un sunet de calitate, ajutati si de amplificatorul integrat.

Noua tehnologie incepe cu un design independent, care blocheaza inteferentele exterioare si ofera un sunet clar, realistic. PCB-ul este compus din mai multe straturi, avand si el capacitatea de a reduce interferentele. Rata de sampling este de 192KHz/24 bit, astfel incat sa poata livra un sunet exceptional, chiar si prin iesirile analogice. Placa poate decoda sunetul Blu-Ray digital 7.1.

BIOSTAR-Z77X-Hi-Fi

BIOSTAR a construit placa audio folosind condensatori electrolitici nepolarizati pentru fiecare canal audio in parte, obtinand astfel zgomot si distorsiuni foarte mici, dar si o latime de banda generoasa pentru rezolutia si expansiunea sunetului. In plus, rezistoarele Hi-Fi sunt facute din metal-oxid, in loc de metal simplu, rezultand o rezistenta crescuta la anduranta si la tempteraturi mari de functionare.

Pe langa solutia de sunet, producatorul a integrat si SmartSpeedLAN, astfel incat gamerii sa fie pe deplin sustinuti in timpul sesiunilor de joaca. Cel mai mare avantaj vine insa de la pret, care se pastreaza in clasa cu buget redus.

In foarte scurt timp, vom analiza placa si veti citi un review complet.

Cele mai citite