Jucati Angry Birds pe televizoarele Samsung Smart TV

Samsung a anuntat disponibilitatea globala a aplicatiei Angry Birds, pentru Samsung Smart TV. Personajele colorate si experienta captivanta au facut ca jocul sa fie iubit in lumea intreaga. De la lansarea sa in noiembrie 2009, Angry Birds a fost descarcat de mai mult de un miliard de ori, pe platforme multiple, in toate versiunile jocului.

Folosind tehnologia Samsung Motion Control, utilizatorii pot juca Angry Birds pe ecranul mare al televizorului pentru prima data si se pot bucura de o experienta de joc sporita, captivanta si interactiva. Doar prin miscarea mainii, fanii pot controla functiile jocului, inclusiv declansarea prastiei si activarea abilitatilor unice ale fiecarei pasari.

„Samsung Smart TV va deveni primul televizor care ofera cel mai popular joc din lume si va stabili un nou punct de referinta in industrie prin oferirea unui joc pentru Smart TV, controlat prin gesturi," a declarat Kyungsik Kevin Lee, Vicepresedinte al Visual Display Business in cadrul Samsung Electronics. „Samsung va continua sa dezvolte continut diversificat care sa aduca membrii familiei impreuna in fata televizorului, oferindu-le utilizatorilor noi experiente pe Samsung Smart TV."

Pentru crearea primului joc pentru Smart TV, care functioneaza cu Motion Control, Samsung a colaborat indeaproape cu Rovio, in ultimul an, pentru a implementa tehnologia avansata pe aplicatia Angry Birds. Lansata in lumea intreaga in luna iulie, aplicatia Angry Birds pentru Samsung Smart TV este disponibila incepand de astazi pe modelele din 2012 cu Smart Interaction, prin actualizarea celui mai recent software.

Samsung planuieste sa ofere animatii Angry Birds Video-on-Demand, dezvoltate de Rovio, dupa lansarea oficiala a aplicatiei. Animatiile vor fi disponibile mai intai pe Samsung Smart TV.

 

Angry-Birds

Cele mai citite