Samsung SMART CAMERA MV900F Wi-Fi

Samsung anunta lansarea camerei SMART CAMERA MV900F, ce include conexiune Wi-Fi. Urmarind indeaproape succesul camerei Samsung's MV800, MV900F prezinta, de asemenea, display-ul rabatabil la 180 de grade, oferind posibilitatea de a capta si a impartasi oricand portrete creative, realizate din orice unghi.

Incorporand conectivitate Samsung Wi-Fi si functii creative excelente, modelul este ideal pentru realizarea unor portrete profesionale. Camera poate capta imagini clare chiar si in conditii de lumina slaba, cu ajutorul obiectivului F2.5. In plus, MV900F beneficiaza de un senzor BSI CMOS de 16,3M si o dimensiune de 25mm a lentilelor pentru imagini perfect incadrate. Imbinarea designului stilat si practic cu creativitatea si conectivitatea garanteaza cele mai bune imagini pentru utilizatori.

Samsung-MV900F

„Camera MV900F este un nou exemplu pentru faptul ca Samsung este dedicat crearii de produse care permit exprimarea personalitatii utilizatorilor sai; iar modelele prezinta caracteristici creative, pentru a realiza imagini care merita sa fie impartasite" a declarat Hong Lim, Vicepresedinte al Sales & Marketing, Digital Imaging Business, in cadrul Samsung Electronics. „Display-ul rabatabil unic si tehnologia de ultima generatie SMART CAMERA demonstreaza calitatea superioara a imaginilor captate din orice unghi si pot fi impartasite in orice moment. MV900F este ideala pentru realizarea unor fotografii captivante chiar si in conditii de iluminare slaba. Pe timp de noapte, MV900F poate capta fara dificultate portrete uimitoare."

Echipat cu display-ul inovator rabatabil la 180 de grade si cu o diagonala de 3,3 inci, MV900F permite utilizatorilor sa faca usor fotografii, din orice unghi, indiferent daca vor sa pozeze grupuri mari de prieteni sau fotografii full body.

MV900F prezinta o gama de functii menite sa creeze fotografii profesionale, de inalta calitate, chiar si atunci cand subiectii nu sunt pregatiti pentru focalizare. Noua optiune Samsung Beauty Palette, o functie virtuala de estetizare, le permite utilizatorilor sa aleaga din zece optiuni, de la netezirea imaginii si intensificarea luminozitatea pana la adaugarea de culori imaginilor de pe profilul personal, direct din camera.

In plus, pentru a facilita captarea autoportretelor intregi sau de grup, optiunea unica Samsung Gesture Shot foloseste tehnologia de detectare a miscarilor, astfel incat utilizatorii pot controla camera doar prin intermediul gesturilor. Pentru a controla functia de zoom a camerei, utilizatorii trebuie sa faca o simpla miscare circulara cu mana. Cand subiectii sunt pregatiti pentru poza, uilizatorii isi pot misca mana vertical, iar imaginea este captata.

Creat pentru toate conditiile de iluminare

Pentru a garanta captarea fidela a momentului, MV900F asigura o calitate inalta a imaginilor chiar si in conditii de iluminare slaba. Echipat cu un senzor BSI CMOS de 16,3M si cu lentile F2.5, deosebit de luminoase, MV900F poate capta in cele mai mici detalii chiar si scene de seara, fara efect de decolorare sau de lumina artificiala. Alaturi de aceste caracteristici, modul Low Light Shot selecteaza automat cele mai bune cadre ale camerei pentru conditiile de lumina slaba. Prin captarea continua a trei imagini si imbinarea acestora, functia creeaza o imagine clara si luminoasa, fara pete sau incetosare, asa cum se intampla de multe ori in conditii de lumina slaba.

Mai mult, pentru a cuprinde toate obiectele sau persoanele din cadru, MV900F incorporeaza un obiectiv cu un unghi mai mare, de 25mm, si mai luminos, de pana la F2.5. In plus, zoom-ul optic 5x, o face un partener ideal pentru noptile in oras sau pentru vacante.

MV900F ofera imagini de inalta calitate nu doar in conditii de iluminare slaba, ci si in lumina cea mai puternica a soarelui. Display-ul actualizat al camerei MV900F are o diagonala de 3,3" si incorporeaza tehnologia WVGA AMOLED touch, pentru vizualizarea mai clara a imaginilor, chiar si in lumina puternica.

Imagini deosebite, sharing instant

O noua functie adaugata gamei de camere foto Samsung SMART CAMERA este conectivitatea Wi-Fi, care permite conectarea instantanee la retelele sociale si la alte dispozitive. Doar cu o atingere a butonulului SMART LINK sau prin navigarea pe display-ul touch, este mai usor ca niciodata sa impartasesti si sa stochezi fotografii, fara sa fie nevoie de cabluri.

Samsung-MV900F-verso

Cu o gama larga de functii wireless, utilizatorii pot transfera imagini catre telefonul lor prin optiunea Mobile Link, sa le salveze in serviciul cloud sau sa le incarce pe retelele sociale si email pentru sharing instant.

Cu o capacitate de filmare de 1920x1080 Full HD la o viteza de 30fps, MV900F creeaza filme care abunda de viata si care merita sa fie impartasite cu ceilalti. Imbinand cele mai bune fotografii cu filme dinamice, functia Motion Photo aduce subiectul la viata. Subiectii pot ajunge acum in centrul atentiei, iesind in evidenta prin miscari in mijlocul unei multimi, sau pe o strada aglomerata in timp ce lumea se opreste in jurul lor.

Disponibil intr-o gama de culori moderne, precum alb, negru, roz si rosu, MV900F se potriveste oricarui stil si este proiectat sa se afle in centrul atentiei oriunde.

 

Senzor de imagine

16,3 megapixeli reali 1/2.33" BSI CMOS

Lentile

F2.5, 25mm, Zoom optic 5x, Lentile Samsung

SI

OIS (Stabilizator de imagine)

Display

3,31” WVGA AMOLED  C Touch Display

ISO

Auto, 100~3200

Imagine

16M, 14M, 12M, 10M, 5M, 3M, 2M, 1M

Video

Full HD 1080/30p (H.264)

Output Video

AV, HDMI 1.3

Functii cu valoare adaugata

Beauty Palette, Gesture Shot, Low Light Shot, Picture in Picture (Still, Movie), Split Shot, Artistic Brush, HDR Plus, Motion Photo, Dual Capture (16M), Photo Filter, Movie Filter, Slide Show with music, Live Panorama (2D, 3D), 3D Photo, Magic Frame, Smart Auto 2.0, My Magic Frame

Conectivitate Wi-Fi

Mobile Link, Remote Viewfinder, Social Sharing, Email, Cloud, Auto Backup, AllShare Play, Wi-Fi Direct

Conexiune software PC

iLauncher

Stocare

Card Micro SD, Micro SDHC, SDXC

Baterie

BP-88B

Dimensiune (WxHxD)

98,5 x 59,9 x 17,2 mm

Greutate

132g  (fara baterie)

Cele mai citite