Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Jocul Batman The Dark Knight Rises disponibil pe Android si iOS

O data cu lansarea filmului The Dark Knight Rises, Gameloft a lansat un joc de aproape 30 de lei pentru Android si iOS care permite fanilor sa devina Batman.

In timp ce The Dark Knight Rises ia cu asalt cinematografele, jocul cu deja celebrul Batman a fost lansat pentru sistemele de operare iOS de la Apple si Android de la Google.

Pregatit pentru a fi lansat o data cu filmul Batman: The Dark Knight Rises, jocul cu titlu similar va sosi pentru cei care detin un iPhone, iPod Touch sau iPad cu iOS de la Apple, precum si pentru utilizatorii de dispozitive Android care vor beneficia de masca super eroului si vor lupta intr-o serie de niveluri cu actiune similara cu cea din film.

Batman

"Zeci de misiuni plus evenimente aleatorii te vor face sa te simti ca un super erou" spune un purtator de cuvant despre jocul cu Batman. "Vei intampina o serie de situatii cu luare de ostatici, bombe si urmariri de masini pentru a dovedi ca tu esti protectorul lui Gotham."

Oferind un stil de joc mai cinematografic care va potoli setea fanilor, jucatorii vor putea beneficia de intregul arsenal Batman cu Grapnel si Batarang alaturi de Bat-Pod si de vehiculele lui Batman. Jocul creat de Gameloft, The Dark Knight, ocupa un spatiu imens de 1.8GB.

Esti fan Batman?

Cele mai citite

Error: No articles to display