Beats Audio cumpara inapoi 25 la suta din actiuni de la HTC

Beats Audio si HTC urmeaza sa reduca parteneriatul dupa ce furnizorul de sisteme audio de ultima generatie a reachizitionat 25 de procente din activitatea sa de la producatorul de smartphone-uri.

A trecut mai putin de un an de cand HTC a dat 300 de milioane de dolari pentru a cumpara jumatate din actiunile furnizorului Beats. Cele doua companii au dezvaluit ca Beats a cumparat acum jumatate din aceste actiuni.

HTC Sensation

Descriind miscarea ca "realinierea acordului de afaceri", recumpararea face ca Beats sa recastige 75 la suta din actiuni, iar HTC ramane cu drepturile sale exclusive de a utiliza tehnologiile audio extrem de cunoscute ale companiei la smartphone-uri.

Facand anuntul, o declaratie comuna a celor doua companii spune ca hotararea "ofera mai multa flexibilitate companiei Beats pentru a se extinde la nivel global mentinand dominatia majora HTC si exclusivitatea comerciala pentru dispozitive mobile."

Un purtator de cuvant anonim a adaugat: "In ultimul an, HTC si Beats au facut progrese majore in inovarea sunetului, integrarea de produse si constientizarea marcii cu produse de succes ca HTC One. HTC si Beats vor continua sa colaboreze, avand inclusiv o campanie comuna de marketing anul acesta."

Ai un telefon HTC?

Cele mai citite