Monitorul Philips Blade 2 in Romania

Philips aduce in Romania monitorul Blade 2. O bucurie vizuala pentru cei ce vor sa experimenteze divertisment de calitate, monitorul de 23 inch atrage prin design-ul modern si un corp foarte subtire ce se muleaza pe stilul oricarei incaperi, atat acasa cat si la birou. Ecranul IPS, ce permite un unghi de vizualizare mai mari, va atrage o mana de prieteni in jurul monitorului. Datorita IPS-ului, cei din grup vor vedea culori perfecte si imagini clare, din orice unghi.

Inspirat de liniile lamelor patinelor pentru gheata, monitorul Philips 239C4QHSB Blade are o grosime de 12,9 mm, deci este la fel de subtire ca o rama foto. Nimic nu distrage de la eleganta calma a exteriorului. Tastele de control sunt integrate in baza neagra, stralucitoare, iar managementul de cabluri ajuta ca totul sa fie tinut in ordine si in afara privirilor, salvandu-se spatiu pe birou.

Formele gratioase ale lui Blade 2 adapostesc caracteristici de top. "Philips Blade 2 demonstreaza abilitatea companiei de a oferi monitoare ce combina un design de top cu performante excelente," a precizat Arabela Umbra, sales manager pe Romania in cadrul MMD-monitors. "Acestea arata dorinta noastra de a testa limitele si de a dezvolta dispozitive mai bune pentru utilizatori."

Philips-Blade-2

Punctul de atractie al monitorului Blade 2 este ecranul LED eIPS (Enchanced In-Plane Switching). Acesta ofera un unghi de vizualizare mare (aproape 180 de grade), fara a sacrifica vibratia culorilor sau detaliile imaginii. La fel ca predecesorul sau, Blade 2 dispune de cea mai noua generatie de LED-uri subtiri (ceea ce a facut ca monitorul sa fie atat de subtire de la bun inceput), dar si functiile de energie Philips pentru culoare, imagine si control. SmartKolor este o tehnologie de extensie de culoare, sofisticata, ce amplifica vitalitatea culorilor primare, ceea ce in practica semnifica imagini mai bogate, mai vii, pentru fotografiile si filmele redate. Complementara acestei functii este SmartContrast, functie ce reda imaginilor un contrast viu. SmartImage, tehnologia exclusiva Philips analizeaza continutul de pe ecran si ajusteaza performanta ecranului in concordanta cu acesta. Poti alege dintr-o gama de moduri de vizualizare: office, image, entertainment, economy, experienta de vizualizare putand fi ajustata in functie de aplicatia aleasa. Si, pentru a reduce oboseala din timpul orelor lungi din fata ecranului, Philips a inclus Smartxt, un algoritm sofisticat ce imbunatateste cititul aplicatiilor bazate pe text, precum documentele PDF.

Blade 2 dispune de High Definition Multimedia Interface (HDMi), ce ofera continut video digital de calitate si sunet, ce pot fi transmise printr-un singur cablu din sursa ta preferata: PC, player DVD, set-top-box sau camera video. Exista de asemenea un port de iesire audio, prin care monitorul se poate conecta la boxe sau casti.

Monitoarele Philips, cu iluminare de fundal cu LED-uri, nu contin mercur, una dintre cele mai toxice substante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru permite obtinerea unui afisaj ecologic pe intregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.

Philips Blade 2 este disponibil in Romania la un pret de 1049 Lei.

 

Cele mai citite