Canon a lansat EOS M si generatia CSC

Canon isi extinde astazi multipremiata gama EOS, odata cu lansarea noului model EOS M. Prima camera pe sistem compact (CSC) a companiei, EOS M, este conceputa pentru cei a caror pasiune pentru fotografie se regaseste in aproape tot ce fac zi de zi – de la curiozitati culinare, la moda si cultura, muzica si arta. Cu o calitate de DSLR a fotografiilor, functii creative si filmare Full HD, toate intr-un aparat compact si usor de folosit, EOS M este partenerul perfect, de luat pretutindeni, pentru toti cei entuziasmati de ideea de a-si pastra amintirile in imagini, fara sa se considere neaparat "fotografi profesionisti".

Modelul EOS M, disponibil in mai multe culori, negru , alb, argintiu si rosu, comprima valorile renumitei tehnologii EOS intr-un design compact si elegant. Modelul se lanseaza impreuna cu doua obiective noi, EF-M 22mm f/2 STM pancake si EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM cu zoom standard, dar si impreuna cu noul flash compact EX Speedlite – Speedlite 90EX –, oferind utilizatorului tot ceaa ce are nevoie pentru a realiza imagini incredibile in fiecare zi.

Canon-EOS-M

Pentru cei ce-si doresc sa lase loc creativitatii in  fotografie si mai departe, EOS M poate fi accesorizat chiar si cu celelalte obiective din gama Canon EF, cu ajutorul adaptorului de montura EF-EOS M.

 

Calitatea unui DSLR Canon

Cu ajutorul lui EOS M se pot imprima momentele preferate la dimensiuni de poster sau decupa fotografiile pentru un impact maxim – indiferent daca se fotografiaza atmosfera din clubul favorit sau cusatura de pe cea mai noua geanta – multumita rezolutiei inalte a senzorului CMOS hibrid APS-C, de 18 megapixeli. Senzorul de capacitate mare permite estomparea artistica a fundalului pentru portrete deosebite sau pentru fotografii de tip macro.

Cu ajutorul procesorului Canon DIGIC 5, culorile ies in evidenta, tonurile de culoare ale pielii sunt redate natural, iar declansatorul super-rapid permite capturarea instantaneelor intr-o fractiune de secunda. Atmosfera de noapte si cadrele intunecate sunt rapid surprinse, cu detalii uimitoare, gratie unui ISO nativ, de la 100 la 12.800 (cu posibilitate de extindere pana la 25.600).

Canon-EOS-M-ecran

Pentru imagini extrem de clare si inregistrare similara celor profesionale, noua camera foloseste un sistem AF hibrid pentru un auto-focus extrem de rapid si de precis in timpul folosirii atat in mod de fotografiere, cat si de filmare, toate pentru a inregistra cu incredere orice moment important.

 

Fotografiaza orice si exprima-ti viziunea creativa

Fiecare detaliu al noului EOS M a fost proiectat pentru a simplifica procesul de realizare de fotografii creative, de inalta calitate. Inca de la prima atingere a touchscreen-ului Clear View LCD II de 3 inci, de inalta rezolutie, EOS M lasa la alegerea ta cate optiuni vrei sa fie afisate. Se pot selecta moduri de fotografiere si setari cu ajutorul iconurilor de pe ecran, sau poate fi lasat sistemul Scene Intelligent Auto sa ajusteze setarile in functie de subiect sau de conditiile de luminozitate, pentru a lasa posibilitatea de concentrare pe compozitie si de a alege momentul perfect pentru apasarea butonului de declansare.

Utilizatorii unui EOS M pot avea incredere ca cel mai complet sistem de fotografiere din lume, dezvoltat de Canon, este la indemana lor. Indiferent ca vorbim de fotografierea unui detaliu de la o distanta foarte mica sau, dimpotriva, de la o distanta mare, oricare dintre obiectivele Canon EF pot fi folosite cu ajutorul adaptorului pentru montura EF-EOS M, conferind astfel mai multa flexibilitate.

Canon-EOS-M-top

Flashul Canon Speedlite iti permite sa explorezi noi tehnici creative de folosire a luminii, pentru cadre si mai atractive. Alternativ, pentru unicitatea imaginilor tale, poti folosi functia Creative Filters, pentru a aplica efecte precum Toy Camera, Alb/Negru, sau chiar de tip fish-eye.

Acestea pot fi folosite chiar si inainte de a fotografia, beneficiind de previzualizare in mod Live View, pentru a se decide ce filtru este dorit inainte de a realiza fotografia finala.

Cand este nevoie de mai mult decat o imagine statica, cu EOS M, se poate foarte usor trece in mod de filmare, direct in format Full HD, cu sunet stereo, pentru inregistrari de exceptie. Modul Video Snapshot ajuta la evitarea filmarilor lungi si plictisitoare, oferind posibilitatea de a monta direct pe camera clipuri diferite, pentru un rezultat similar clipurilor editate profesional.

 

Extinderea sistemului EOS cu accesorii dedicate

Pe langa compatibilitatea cu obiectivele Canon EF, accesoriile si flashurile Speedlite deja existente, EOS M se lanseaza cu propria gama de accesorii compacte. Noile obiective EF-M ofera portabilitate si inalta performanta – EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM standard zoom si EF-M 22mm f/2 STM pancake. Ambele beneficiaza de noua tehnologie Stepper Motor, pentru o performanta AF exceptionala si silentioasa, dar si de precizia tehnologiei optice a Canon, in timp ce designul compact defineste forma ideala pentru un aparat ce incape cu usurinta intr-un buzunar.

In plus, EOS M vine, in pachetul standard, cu noul flash Speedlite 90EX. Usor si foarte compact, cu numar director (GN) de maximum 9, poate fi utlizat inclusiv cu obiective wide, ceea ce il face ideal pentru folosirea uzuala. Mai mult, o functie wireless asigura folosirea fara probleme si fara cabluri a mai multor flashuri simultan, asigurindu-i pe utilizatorii avansati ca pot experimenta cu o gama larga de efecte de lumina.

 

EOS M – caracteristici principale

·         Calitatea unui DSLR intr-un corp compact

·         Scene Intelligent Auto

·         Versatil, cu obiective interschimbabile

·         Posibilitatea de a crea fundaluri estompate pentru un impact mai mare

·         Ecran tactil usor de folosit

·         Fotografie de atmosfera in spatii slab iluminate

Filmare Full-HD si mod Video Snapshot

Cele mai citite