D-Link anunta lansarea noului ShareCenter DNS-320L

D-Link anunta lansarea noului ShareCenter 2-Bay Network Storage Enclosure, DNS-320L, cel mai recent model din gama de dispozitive NAS compatibile pentru cloud. ShareCenter™ prezinta doua lacasuri pentru hard drive-uri SATA, de 3,5-inch, cu capacitate de pana la 3 TB. Permite utilizatorilor sa acceseze cu usurinta de la distanta documente si fisiere multimedia pe dispozitivul NAS, cum ar fi muzica, imagini video, fotografii, round-the-clock cu ajutorul unei aplicatii. Este simplu de incarcat fisiere pe ShareCenterTM oricand, din orice locatie, fara a fi necesare un PC sau cabluri USB. In ambele situatii, un cloud personal este realizat pentru a asigura accesul.

Fisierele sunt stocate in siguranta pe dispozitivul de storage din reteaua de acasa, in orice moment. Aplicatia D-Link este disponibila pentru iPhone, iPad si dispozitivele cu Android. Procedurile de instalare sunt simple si logice, astfel ca veti putea efectua configurarea in doar cateva minute, permitand utilizatorilor inregistrati pe portalul mydlink™ sa foloseasca orice dispozitiv mobil cu acces la Internet pentru a asculta muzica preferata sau sa urmareasca filme si fotografii salvate pe dispozitivul de stocare ShareCenter™.

Cloud Personal cu protectie extinsa pentru backup

Locuinta digitala contine acum computere si dispozitive mobile, implicit datele sunt distribuite pe dispozitivele locale de stocare. Acestea sunt vulnerabile in special pentru ca de obicei nu sunt sincronizate intre ele sau backup-urile lipsesc cu desavarsire. Daca unul dintre dispozitive este atacat de un virus sau pierdut, aceasta inseamna ca veti pierde documente importante. Sarcina noului ShareCenter™ DNS-320L este aceea de a rezolva problema in mod eficient, functionand ca un storage central, sigur, pe baza caruia intreaga librarie digitala este stocata in siguranta si protejata impotriva accesului neautorizat. ShareCenter™ suporta backup programat local sau la distanta, de pe un PC catre sistemul de tip NAS, USB si backup pentru cloud (Amazon S3) si Apple Time Machine.

Vizualizare si partajare cu mult mai usoare – ca si acasa

ShareCenter™ DNS-320L constituie un spatiu de stocare convenabil pentru fisiere de orice fel, potrivit indeosebi pentru stocare de content multimedia – date audio si video sau fotografii, chiar si atunci cand sunteti in deplasare. Puteti incarca instantaneu fotografiile si filmele facute in vacanta recenta, de pe orice dispozitiv ce va permite acces la Internet, direct pe ShareCenter in locuinta digitala sau puteti copia fisierele importante in laptopul dvs. pentru motive de backup, fara sa fie nevoie sa va ridicati de pe canapeaua din sufragerie.

D-Link-DNS-320L

Acest nou model din familia NAS-urilor de la D-Link este unul certificat si astfel compatibil cu o multitudine de media playere de tip standalone, mobile etc. De exemplu, utilizatorii de ShareCenter™ ce au un media player player precum Boxee Box pot vizualiza content direct pe ecranul televizorului, fara sa fie nevoie sa deschida calculatorul. Utilizatorii de Apple beneficiaza de media server-ul iTunes integrat, in timp ce sistemul de file sharing peer-to-peer (P2P) incorporat permite descarcarea de continut nou pe ShareCenter™ la viteze cu adevarat incredibile.

DNS-320L prezinta doua lacasuri pentru cate un hard drive SATA de 3,5-inch fiecare, cu capacitate de pana la 3 TB. Pentru instalare, utilizatorii trebuie sa introduca hard disk-ul si apoi sa porneasca dispozitivul. Un wizard de configurare va este la indemina si simplifica initializarea si formatarea noilor drive-uri. Odata instalate, acestea pot functiona impreuna intr-o configurare de tip RAID 1 in scopul de a preveni pierderea de date daca un hard disk este distrus. Cealalta optiune este de a functiona in configurare standard sau in RAID 0 sau JBOD.

Strategia D-Link: Cloud personal pentru managementul independent al retelei, de pe telefonul mobil

D-Link investeste sustinut in dezvoltarea produselor pentru cloud si isi extinde continuu portofoliul de produse din anul 2011. Obiectivul nostru este acela de a ne asigura utilizatorii ca isi pot accesa in siguranta dispozitivele lor de retea, de oriunde s-ar afla. Cateva dintre avantajele pentru clientii nostri includ mobilitatea, conectivitatea si simplitatea in utilizare.

D-Link lanseaza acum DNS-320L, cel dintai ShareCenter™ pentru cloud. Numeroase camere de supraveghere IP, routere pentru cloud si un network video recorder sunt deja disponibile. Noi routere, access point-uri si dispozitive de stocare vor fi lansate in curand.

Elementul central in ceea ce priveste managementul cloud-ului personal si al echipamentelor din gama D-Link pentru Cloud este portalul mydlink™. Aplicatiile mydlink™. pentru iPhone, iPad si dispozitivele cu Android completeaza portofoliul de produse; servicii aditionale corespunzatoare sunt deja in lucru. Administrarea este o joaca de copil: dispozitivele pentru cloud se conecteaza la portalul mydlink in timpul configurarii. Puteti astfel accesa dispozitivul direct cu ajutorul aplicatiei. Doar introduceti numele si parola pentru a va conecta.

Cu lansarea acestor dispozitive si servicii pentru tehnologia Cloud, D-Link stabileste la nivel global un nou reper in dezvoltarea produselor destinate segmentului de consumer.

DNS-320L este disponibil in Romania din luna iulie si poate fi comandat la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech Romania, Lasting System si SCOP Computers. Pretul recomandat de vanzare este aprox. 625 RON, TVA inclus.

Cele mai citite