Samsung Galaxy S Advance - caracteristici

Alege o dimensiune a ecranului, un set de caracteristici si un pret si exista sanse ca Samsung sa aiba un smartphone Android care se potriveste alegerii tale. Ca producator Android de frunte, Samsung are un numar imens de telefoane pe piata, mai ales telefoane cu preturi medii. Cel mai recent dintre acestea este Galaxy S Advance. Cel mai bine descris ca un Galaxy S 2 in miniatura, Advance incorporeaza multe dintre caracteristicile acestui telefon la un pret mai mic.

Ne indreptam foarte des atentia catre cele mai bune smartphone-uri de pe piata, dar exista cu siguranta un loc si pentru smartphone-urile cu un raport bun calitate pret. Am incercat sa aflam mai multe despre Galaxy S Advance.

advance

Puncte forte ale telefonului Samsung Galaxy S Advance
Un smartphone puternic cu o constructie de calitate, software cu caracteristici complete si o camera suprinzator de buna. TouchWiz 4 se descurca destul de bine in ecosistemul actual Android.

Puncte slabe ale telefonului Samsung Galaxy Advance
Beneficiaza de Gingerbread si nu exista informatii daca va fi actualizat la Ice Cream Sandwich.

Concluzii
Pentru cei care nu sunt interesati de caracteristici de ultima generatie, Samsung Galaxy S Advance ar putea reprezenta un echilibru aproape perfect. Pentru utilizatorii de rand, nu exista mari diferente fata de fratele sau mai mare, Galaxy S 2. Acest lucru face ca Galaxy S Advance sa fie un telefon mediu care merita sa fie luat in considerare atunci cand vrei sa-ti iei un smartphone.

Cele mai citite