Apple iPhone n-ar fi existat fara Samsung

Cele doua companii continua sa se impunga intr-o rafala de dispute. Samsung a sugerat ca iPhone sa bazeaza pe tehnologia sa brevetata.

Intentionad sa continue disputele legale cu rivalul Apple, Samsung a sugerat ca Apple "nu ar fi vandut niciun iPhone fara tehnologia patentata Samsung".

Chiar daca a primit interdictii de vanzare in ultimele luni, Samsung acuza Apple ca a incalcat drepturi de proprietate intelectuala. Fara eforturile sale pe piata de mobile, Apple nu ar fi putut lansa iPhone.

iPhone 4S

"Samsung a realizat cercetare si dezvoltare de telecomunicatii mobile inca de la inceputul anului 1991 si a inventat o mare parte din tehnologia de la smartphone-urile de azi" declara compania coreeana. A adaugat: "Intr-adevar, Apple, care a vandut primul iPhone la aproape 20 de ani dupa ce Samsung a inceput dezvoltarea tehnologiei pentru telefoane mobile, nu ar fi putut sa vanda niciun iPhone fara ajutorul tehnologiei brevetate Samsung."

"Inainte de lansarea iPhone din ianuarie 2007, Samsung crease deja numeroase prosduse si modele cu aceleasi caracteristici despre care Apple sustine acum ca au fost copiate de la iPhone" a declarat un reprezentant al companiei.

Te-ai saturat de lupta dintre Samsung si Apple?

Cele mai citite