Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

SAP - cel mai dinamic furnizor pe piata sistemelor de gestiune a bazelor de date relationale

SAP a fost nominalizata ca cel mai dinamic furnizor pe piata sistemelor de gestiune a bazelor de date relationale (SGBDR), potrivit studiului "Worldwide Relational Database Management Systems 2011 Vendor Shares", realizat de catre compania de consultanta IDC. SAP a inregistrat in perioada 2010-2011 cel mai mare ritm de crestere al veniturilor pe segmentul SGBDR, de peste 44%, cu mult peste media pietei, care a consemnat in aceeasi perioada un avans de doar 15,1%. Cu venituri de peste 1 miliard de dolari, SAP s-a clasat pe locul 4 in topul furnizorilor de sisteme pentru gestiunea bazelor de date la nivel mondial.

Portofoliul SAP de solutii SGBDR, care include atat platforma SAP HANA®, cat si solutiile Sybase, companie pe care SAP a achizitionat-o in 2010 pentru suma de 5,8 miliarde de dolari, asigura companiilor mijloace mult mai rapide si eficiente pentru gestiunea bazelor de date, indiferent de volumul acestora, viteza de accesare si prelucrare a informatiilor fiind de pana la 100.000 de ori mai mare decat pana in prezent.

"SAP a inregistrat un ritm de crestere pe segmentul solutiilor de baze de date extrem de rapid in ultima perioada si ramanem hotarati sa venim tot mai mult in ajutorul clientilor nostri pentru furnizarea celor mai bune solutii pentru gestiunea datelor, indiferent de volumul tot mai mare al acestora", a declarat Steve Lucas, vicepresedinte executiv al SAP si directorul general al diviziei de Database & Technology din cadrul companiei. „Rezultatele studiului IDC confirma strategia SAP pe acest segment, unde ne-am propus castigarea pozitiei de lider. In timp, clientii nostri vor opta tot mai mult pentru solutii SAP pentru gestiunea bazelor de date", a adaugat acesta.

SAP a anuntat recent ca solutia SAP HANA va sta la baza strategiei companiei pe segmentul sistemelor de baze de date, odata cu finalizarea integrarii portofoliului de solutii Sybase, respectiv SAP Sybase ASE, SAP® Sybase IQ® server, SAP® Sybase® SQL Anywhere, SAP® Sybase PowerDesigner, SAP® Sybase® Event Stream Processor si SAP® Sybase Replication Server. "Odata cu integrarea solutiilor SAP si Sybase, vom redefini piata solutiilor pentru baze de date", a apreciat Hasso Plattner, presedinte al Consilului de Administratie al SAP.

Prin intermediul solutiilor SAP si Saybase, clientii SAP vor putea transmite, muta, stoca, procesa sau analiza informatii in timp real, in acelasi timp inregistrand reduceri de costuri, prin simplificarea infrastructurii necesara pentru gestiunea datelor. Platforma SAP pentru gestiunea datelor in timp real reduce din gradul de complexitate al sistemelor de baze de date si furnizeaza capacitati de ultima generatie pe zona de aplicatii big data si analitice si ofera un suport sporit pentru integrarea cu aplicatii in cloud sau mobile.

 

SAP-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display