Canon anunta lansarea a doua noi echipamente imagePROGRAF

Canon anunta actualizarea gamei de imprimante pentru format mare si lansarea a doua noi echipamente imagePROGRAF, cu capabilitati optionale de multifunctionale, ce vor spori eficienta imprimarii si scanarii documentelor de format mare, venind in sprijinul profesionistilor din domenii precum design sau inginerie. Cele doua noi echipamente de format A0 – imagePROGRAF iPF765 si iPF760 – introduc o noua serie de functii gandite pentru a economisi timpul si pentru a imbunatati ritmul de lucru. Este inclusa o tava orizontala de stivuire pentru format A1, pentru a asigura ca documentele sunt organizate, dar si imbunatatiri ale managementului imprimarilor. Mai mult, modelul imagePRGRAF iPF765, care va inlocui imagePROGRAF iPF755, dispune de un spatiu de stocare de 250 GB (dintre care 32 GB sunt dedicati memoriei de procesare a fisierelor) pentru eficientizarea ritmului de lucru in retea, dar si a printarii de documente mari, cu detalii complexe.

Dezvoltate pentru a fi folosite de profesionisti care lucreaza in domenii diferite, in special pentru design asistat (CAD), arhitectura, inginerie, constructii (AEC), geodezie si cartografie (GIS), dar si in altele ce folosesc documente tehnice, imagePROGRAF iPF765 si iPG760 imprima documente si postere color de dimensiuni mari. Ambele echipamente includ software utilitar pentru utilizatorii din industria de semnalsitica, dar si pentru cei ce le folosesc in mediul de birou. Astfel, rezolutia maxima este de 2400x1200 de puncte per inci (dpi).

"Pornind de la succesul gamei imagePROGRAF, Canon a actualizat si imbunatatit functiile modelelor curente pentru a-si ajuta clientii sa-si dezvolte cotele de piata in zonele de CAD, GIS si AEC", a declarat Yuichi Miyano, directorul diviziei Large Format Solutions a Canon Europe. "Am fost atenti la feedback-ul primit de la clienti si am ajustat sistemele Canon prin marirea memoriei si integrarea tavii de stivuire a formatelor A1, pentru a imbunatati productivitatea si eficienta. Printurile de format mare, la inalta calitate, pot fi acum produse usor, rapid si la mod continuu, indiferent de spatiul de lucru, fara intreruperi si fara sa ocupe mult spatiu".

Prin interfata simpla si modul de administrare avansat, modelele imagePROGRAF iPF765 si iPF760, certificate ENERGY STAR, sunt sigure si usor de utilizat, iar prin dimensiunile reduse, pot incapea fara probleme in spatii mici de birouri. Notificarile audio in momentele in care cerneala este pe terminate simplifica procesul de intretinere, in timp ce includerea tehnologiei cu cerneala tampon in echipamente permite schimbarea cartuselor fara a opri imprimarea. Sistemul imbunatatit de contabilizare si functiile de inregistrare a activitatii, inclusiv cu numele clientului, cantitatea de cerneala si de hartie consumate, marimea si tipul imprimarii, ofera un control sporit asupra costurilor de operare.

Mai mult, clientii pot integra tehnologia de scanare cu solutiile imagePROGRAF MFP, cu ajutorul unui stand pentru scanner, proiectat pentru instalarea usoara si integrat cu puternic pachet software pentru o utilizare eficienta.

Modelele Canon imagePROGRAF vor fi disponibile din august, prin intermediul partenerilor autorizati.

 

Canon-logo

Cele mai citite