Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Microsoft renunta la Hotmail pentru Outlook

Microsoft renunta la Hotmail, serviciul gratuit de email utilizat inca din 1998 si il inlocuieste cu Outlook.com.

Noul Outlook.com ofera o intefata mai curata si mai putin enervanta decat Hotmail, este complet integrata atat cu Windows cat si cu Office si permite utilizatorilor sa acceseze contactele de pe Twitter, Gmail, Facebook si Linkedln.

microsoft-outlook

Microsoft spune ca noul serviciu renunta la reclamele afisate si la casutele mari de cautare si va ajuta utilizatorii sa evite junkmail. Outlook.com va sorta, de asemenea, mesajele in foldere diferite, separand email-uri de la contacte, newslettere, social-media si notite. Se pare ca mai multe caracteristici se vor adauga pe masura ce baza de date a serviciului continua sa creasca.

Previzualizarea Outlook este live de astazi si utilizatorii il pot accesa la www.outlook.com. Oricine vrea sa treaca la Outlook.com de la adresa Hotmail nu trebuie decat sa dea clik pe "upgrade to Outlook.com" in meniul de optiuni. Serviciul a castigat 1 milion de conturi in doar 6 ore - chiar daca acestia ar putea fi utilizatori hotmail care au migrat la noul sistem.

Miscarea este in mod clar parte din exercitiul de rebranding pentru a aduce serviciul de email gratuit pe aceeasi linie cu marca de office email, outlook. Este de asemenea o incercare a Microsoft de a stavili competitia de la Gmail, care este serviciul de email gratuit cu cea mai rapida crestere in acest moment.

Cele mai citite

Error: No articles to display