Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Star Wars: The Old Republic va deveni Free to Play

  • Published in Stiri MMO

Electronic Arts si Bioware au anuntat in cursul zilei de astazi ca in toamna, Star Wars: The Old Republic va primi optiunea de free-to-play. Optiunea va permite jucatorilor sa acceseze caracterele si povestile din spatele lor, pana la aproximativ level 50, evident cu anumite restrictii care pot fi deblocate prin achizitii individuale sau prin subscription lunar.

Inca nu avem o data oficiala cand Star Wars va deveni Free-To-Play, dar Electronic Arts au tinut sa mentioneze modalitatile in care titlul va putea fi incercat:

  • Subscription – Va permite jucatorilor sa aiba acces la toate partile jocului, plata va fi facuta direct prin cardul de credit sau prin folosirea unui Game Time Card. Pe langa accesul la tot content-ul actual, subscriberii vor primi bonusuri lunare de Cartel Coins, un monetar virtual ce va fi introdus toamna aceasta. Monezile sunt folosite pentru a cumpara diferite itemuri si diferite trasaturi care vor imbunatati experienta jucatorului.
  • Free-To-Play – Este un fel te demo extensiv, in care jucatorul are acces la primele 50 de niveluri, cu mici restrictii cand vine vorba de accesulla diferite parti din joc si cateva trasaturi mai avansate ale jucatorului. Unele restrictii pot fi deblocate prin Cartel Coins care vor putea fi cumparate.

 

Primul pas in aceasta noua schimbare, Star Wars: The Old Republic va putea fi cumparat in luna August cu 14.99$ si va cuprinde si o luna platita cu subscription.

In paralel, datorita cerintelor si discutiilor foarte aprinse legate de continutul jocului, Bioware a tinut sa mentioneze ca jocul va primi update-uri din ce in ce mai dese, iar primul update din multe va veni in August.

 

swtor11

Cele mai citite

Error: No articles to display