Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

400.000 de aplicatii din App Store nu au fost niciodata descarcate

Firma de analiza Adeven a lansat un raport in care sustine ca 60 la suta dintre toate aplicatiile din App Store nu au fost nicioadata descarcate.

Lista impresionanta de la Adeven cuprinde 400.000 de aplicatii care se sting in purgatoriul App Store. Ar putea din fi din cauza faptului ca utilizatorii sunt un pic cam rasfatati. Lista aplicatiilor care nu au fost niciodata descarcata, de altfel, nu include aplicatii cunoscute precum "I Am Rich" care se lauda cu o functionalitate extrem de redusa, costa 999.99 de dolari si a fost descarcata de opt ori inainte ca Apple sa o retraga din App Store.

apple app store

Directorul Adeven, Christian Henschel, spune ca sunt doar "cateva mii de aplicatii" care au fost descarcate in numar mare din magazinul de aplicatii Apple.

"Acest lucru este din cauza sistemului inchis de la Apple," spune Henschel, "e greu sa descoperi aceste tipuri de aplicatii". Nu ai o cautare corespunzatoare, astfel ca singura cale de a descoperi aplicatii noi este in topul aplicatiilor.

"Daca nu esti pe aceste liste, e sigur ca nu vei fi descoperit de numeni. Primele 25 din top tind sa fie aceleasi companii care cheltuiesc milioane de doalari sa ajunga in topul acestor liste. Daca esti un creator de aplicatii independent, atunci este foarte greu sa fii descoperit."

Pentru a combate acest lucru, Adeven lanseaza propria aplicatie de monitorizare Apptrace, care promite sa sa ofere urmarirea usoara de aplicatii, monitorizare si alte servicii. Serviciul va fi disponibil initial pentru iOS si va monitoriza o varietate de aplicatii din App Store.

Cele mai citite

Error: No articles to display