AOC lanseaza monitorul profesional de 27inch - e2752Vq

Cu modelul e2752Vq, AOC prezinta un nou monitor multimedia de 68,6 cm (27"), din linia profesionala a companiei. Dimensiunea impresionanta, dublata de un consum redus de energie, numeroasele posibilitati de conectare si tehnologia cu LED-uri, fac din acest model un monitor multimedia performant, excelent pentru birou, timpul liber si divertisment.

Modelul e2752Vq dispune de iluminare de fundal cu LED-uri, rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) si un extraordinar contrast standard de 1200:1 (contrast dinamic: 20.000.000:1). In consecinta, acesta este ideal atat pentru lucrul la birou, cat si pentru jocuri si divertismentul la domiciliu. Acest monitor ofera suficient spatiu pentru a vizualiza in paralel doua pagini de text, pentru a realiza lucrari grafice solicitante sau pentru a va bucura de jocuri de inalta rezolutie si de cele mai noi filme HD. Timpul de raspuns foarte redus, de 2 ms, asigura redarea extrem de clara, fara distorsiuni, chiar si a scenelor pline de actiune.

AOC-e2752Vq

Echipat cu doua difuzoare integrate, acest model respecta toate cerintele unui monitor multimedia complet.

Datorita optiunilor de reglare flexibila, veti gasi usor pozitia perfecta pentru lucru, jocuri si vizionarea filmelor. Functia de inclinare (-3° - 19°) si unghiurile largi de vizualizare (170° pe verticala / 160° pe orizontala) asigura un confort ridicat – indiferent daca va aflati la birou sau acasa. Monitorul de mari dimensiuni poate fi impartit in panouri separate cu ajutorul software-ului Screen+ integrat, care va ofera o vedere de ansamblu asupra activitatilor dvs., chiar si atunci cand utilizati mai multe programe simultan.

Porturile D-Sub, DVI-D, HDMI si huburile DisplayPort si USB asigura o versatilitate maxima de utilizare. Monitorul permite cuplarea simultana a mai multor dispozitive, oferind posibilitati de conectare pentru o serie de echipamente tehnice, precum stick-uri USB, laptopuri, camere video sau camere digitale.

Ecran mare, consum mic

Compania AOC este cunoscuta pentru produsele sale cu consum redus de resurse, iar modelul e2752Vq nu face exceptie de la regula. In pofida dimensiunii sale, monitorul este incredibil de eficient din punct de vedere energetic datorita utilizarii tehnologiei cu LED-uri. Acest fapt nu compromite insa luminozitatea (300 cd/m²), intensitatea culorilor sau contrastul. Monitorul de mari dimensiuni consuma mai putin de 38 wati in timpul functionarii si numai 0,5 wati in modul de repaus. Software-ul special e-Saver conserva si mai multa energie, oprind automat monitorul dupa o anumita perioada de inactivitate. In plus, modelul respecta mai multe standarde internationale cu privire la specificatii pentru reducerea consumului de energie, inclusiv TC O 5.0, EPEAT Silver si Energy Star 5.0.

Modelul e2752Vq este disponibil imediat la un pret cu amanuntul recomandat de 1547 RON.

Cele mai citite