Iti dau reducere 1% la PC Garage

Fifa 13 si Madden 13 vor fi lansate si pe Wii-U

Marea problema de care a suferit Wii a fost faptul ca Nintendo nu a oferit Third Part Support, iar multe din titlurile care au aparut pe PC, Ps3 sau Xbox360 nu au avut loc pe Wii. Poate ca o fi fost din cauza limitarii hardware, sau din cauza ca Nintendo nu prea vrea sa lucreze cu alte companii (in afara de Sega), concluzia este ca selectia de jocuri pentru Wii consta in exclusive produse de compania mama si cam atat.

Odata cu lansarea Wii-U, Nintendo a tinut sa mentioneze ca vor incerca sa isi imbunatateasca relatiile cu ceilalti developeri de pe piata. Primii care au primit memo-ul au fost cei de la Electronic Arts, care au anuntat ca deja au intrat in productia a doua jocuri special pentru Wii, respectiv Fifa Soccer 13 si Madden NFL 13. Aceste jocuri vor avea grafica HD si vor incerca sa introduca gameplay-ul celor doua serii in noua consola.

Va fi interesant sa vedem cum va fi implementat touch-screenul in gameplay, daca va ingreuna sau va usura gameplayul. Madden NFL 13 nu este un joc de care ma voi atinge vreodata, dar sunt destul de curios ce vor face cu Fifa. Am inteles ca intentioneaza sa introduca mai multe module de joc, plus posibilitatea de joc online. In cele din urma, controlul, aparent, va fi implementat prin touch-screen care va permite o gama foarte complexa de miscari (este posibil ca sa existe mai multa flexibilitate din partea controller-ului Wii-U decat din partea SixAxis sau controllerului de Xbox).

Wii U Fifa

Cele mai citite

Error: No articles to display