Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Electronic Arts si Zynga au inceput razboiul... legal

Electronic Arts au dat in judecata gigantul jocurilor de pe Facebook, Zynga datorita faptului ca noul lor titlu The Ville este, aparent, o copie aproape identica a Sims Social, propriul titlu aflat pe platforma sociala. Asta nu este prima oara cand Zynga a fost data in judecata, dar niciodata de o companie atat de mare si puternica precum Electronic Arts.

Conform celor de la EA Maxis, cele doua jocuri sunt aproape identice, atat pentru cei care nu au prea multe cunostinte de jocuri cat si pentru cei aflati in industrie. Similaritatile inregistrate ies din taramul familiarului si intra in cel al identicului. Design-ul, animatiile, aranjamentul si modul in care personajele interactioneaza este identic cu cel din Sims Social. Conform lui Lucy Bradshaw copierea este atat de extensiva incat cele doua jocuri sunt „pentru observatorul ne-initiat, aproape imposibil de distins”.

Ca raspuns cei de la Zynga au spus ca jocul The Ville este clar inspirat de inovatiile aduse de alte francize Ville (City Ville, Farm Ville, Fish Ville s.a.m.d.). Reggie Davis, consilierul general de la Zynga a declarat ca „este ironic ca EA ne da in judecata la scurt timp dupa lansarea SimCity Social care seamana foarte mult cu CityVille produs de Zynga”.

Mai jos sunt doua imagini care reliefeaza similaritatile celor doua jocuri. Totusi, intr-o industrie atat de mare, cine poate spune cand ceva este foarte „inspirat” sau copiat?

 

The Ville

The Ville produs de Zynga

 

Sims Social

Sims Social produs de Electronic Arts

 

Cele mai citite

Error: No articles to display