Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

SAP lanseaza noua versiune BusinessObjects BI

SAP a anuntat lansarea unei noi versiuni a solutiei SAP® BusinessObjects™ BI, care include o serie de noi functionalitati pentru zona de Business Intelligence, oferind utilizatorilor instrumente avansate pentru analiza datelor operationale, fiind in acelasi timp usor de accesat si de utilizat.

Noul pachet de functionalitati al solutiei SAP BusinessObjects BI, anuntat de companie in cadrul SAP Analytics Form desfasurat in Statele Unite, prezinta o serie de capabilitati in zona de mobilitate, analiza datelor si raportare.

Prin furnizarea directa a datele companiei prin intermediul dispozitivelor mobile, organizatiile faciliteaza transferul informatiilor intr-un mod colaborativ, catre toti angajatii. In plus, aplicatia este accesibila atat pe dispozitivele mobile Android, cat si pe iPhone, fapt care permite o mai mare libertate de alegere din partea organizatiilor in privinta dispozitivelor utilizate.

In ceea ce priveste capabilitatile pe zona de analiza a datelor, noul pachet al solutiei SAP BI, prin integrarea cu platforma SAP HANA®, furnizeaza organizatiilor o serie de instrumente performante, care permit analiza unor cantitati uriase de date, in acest fel, informatiile fiind mult mai usor accesate, fapt care asigura o mai mare dinamica a business-ului. Prin intermediul SAP BusinessObjects Explorer®, utilizatorii solutiei SAP BI pot accesa instant, intr-un mod interactiv, date si informatii de business pentru a putea realiza o serie de analize referitoare la evolutia afacerilor.

In plus, prin integrarea solutiei SAP BI cu aplicatia SAP® StreamWork®, organizatiile dezvolta colaborarea intre angajati, prin facilitarea accesului la informatii de interes pentru acestia, situatie care are acelasi rezultat de a accelera procesele de business din cadrul companiei.

 

SAP-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display