Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

League of Legends Championship Series - o noua liga profesionista de joc

Riot Games, compania care a creat League of Legends, va prezinta astazi viziunea sa privitoare la viitorul eSports. Inca de la inceputul anului 2013, cei mai buni jucatori de pe planeta se vor intrece in League of Legends Championship Series - o noua liga profesionista de joc, la care participa echipe din America de Nord, Europa si Asia, oferind in fiecare saptamana mai multe sesiuni regulate de jocuri, precum si transmisii gratuite, in HD, disponibile in intreaga lume.

„In momentul in care am discutat cu jucatorii din intreaga lume, acestia ne-au intrebat in mai multe randuri daca am putea sa ducem experienta eSports pentru League of Legends la un nivel superior", a afirmat Brandon Beck, co-fondator si CEO al Riot Games. „Noua League of Legends Championship Series este raspunsul nostru. Milioane de fani se conecteaza de fiecare data cand oferim un turneu important al League of Legends, asadar ne-am extins serviciile de asistenta intr-un mod fara precedent".

Informatii principale despre League of Legends Championship Series :

Operatiuni globale: Cele mai bune opt echipe din America de Nord si Europa, plus echipele de top din Asia, vor concura pentru dominatie regionala si globala.
Milioane de dolari pusi la bataie: Salarii, fonduri de premii si alte compensatii pentru echipele din Championship Series va ofera certitudinea ca League of Legends este o optiune de cariera pe termen lung, pentru jucatorii profesionisti.
Sezoane si jocuri de departajare, in mod regulat: Fanii eSports vor avea ocazia de a vedea echipele confruntandu-se in formatul traditional al sporturilor organizate – un sezon regulat cu cateva meciuri pe saptamana, care vor culmina in meciurile regionale de departajare si intr-un campionat mondial, care va incorona cea mai buna echipa de League of Legends din lume.
Evenimente cu transmisie gratuita, in format HD: Fanii League of Legends vor urmari in direct, online, meciurile din Championship Series, prin intermediul transmisiilor in HD, care sunt intotdeauna 100% gratuite.

Competitiile urmatoare din sezonul 2, din America de Nord si Europa, au consecinte extrem de importante pentru urmatorul sezon din Championship Series: cele mai bune trei echipe din fiecare regiune se vor califica in liga. Competitiile regionale sunt:

European Season Two Regionals la Gamescom, in Köln, Germania – intre 16 si 19 august
North American Season Two Regionals la PAX Prime, in Seattle, Washington – intre 30 august si 2 septembrie

In timp ce Championship Series va reprezenta cel mai inalt nivel al jocului concurential din sezonul 3 al League of Legends, competitia va fi acerba si in Challenger Circuit, care consta din evenimente gazduite de Intel Extreme Masters, Major League Gaming si IGN Pro League. „IEM, MLG si IPL sunt parteneri nepretuiti, si vom continua sa colaboram strans cu fiecare dintre ei in sezonul 3, dat fiind ca acestia incurajeaza urmatoarea generatie de concurenti League of Legends", a spus Dustin Beck, vicepresedinte eSports din cadrul Riot Games.

League of Legends este o arena de lupta online, multiplayer, unde echipele de jucatori concureaza pentru dominatie, selectand un personaj din cei peste 100 de campioni cu puteri unice.

 

league-of-legends

Cele mai citite

Error: No articles to display