Sony Xperia P primeste Ice Cream Sandwich pe 19 august

Actualizarea Ice Cream Sandwich pentru gama Xperia este indelung asteptata, multi intrebandu-se de ce nu a fost pe smartphone-uri inca de la lansare.

Sony a confirmat se pare ca actualizarea Sony Xperia P Ice cream Sandwich va incepe in perioada 19-25 august, telefonul de nivel mediu fiind primul din gama Xperia care va primi sistemul nou de operare.

Actualizarea a fost anuntata pe pagina de Facebook Sony din India si compania a dezvaluit ca va aduce actualizarea, interesant, la Xperia P, telefonul sau de nivel mediu, in loc sa soseasca la Sony Xperia S.

Sony XperiaP

Sony nu a fost singururl producator de telefoane care a fost lent la adoptarea sistemului Ice Cream Sandwich, atat HTC cat si Motorola s-au luptat pentru a emite actualizari ICS gamelor lor.

Spre deosebire de acestea, Samsung lucreaza deja sa aduca Android Jelly Bean, cea mai recenta versiune de Android, care si-a facut debutul pe tableta Google Nexus 7 de la Asus.

Nu a fost confirmat faptul ca perioada corespunde si Europei si nici macar faptul ca Europa va primi actualizarea. Cu siguranta vom afla curand.

Cele mai citite