Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lenovo anunta parteneriatul cu EMC

Lenovo si EMC Corporation au anuntat lansarea unui parteneriat, care intareste pozitia Lenovo in domeniul serverelor de standard industrial si solutiilor de stocare in retea. In acelasi timp, asocierea celor doua companii extinde influenta EMC in China si pe alte piete cheie, cu rate mari de crestere.
Noul parteneriat va stimula inovatia in procesele de cercetare si dezvoltare pe pietele serverelor si solutiilor de stocare, prin maximizarea talentelor existente in cele doua companii, si va mari eficienta lanturilor de distributie ale celor doi parteneri.
Asocierea dintre Lenovo si EMC Corporation este o colaborare strategica sustinuta de punctele forte ale celor doua importante companii, in trei domenii esentiale:

• Lenovo si EMC au creat un program de dezvoltare a tehnologiilor pentru servere, care va accelera si va extinde capabilitatile Lenovo in segmentul x86 de standard industrial. Aceste servere vor fi aduse pe piata de catre Lenovo si in timp vor fi incluse in anumite sisteme de stocare EMC.

• Cele doua companii au pus bazele unei relatii de de revanzare de tip OEM, prin care Lenovo le va furniza clientilor sai cele mai performante solutii EMC de stocare in retea, initial in China si ulterior pe pietele globale, concomitent cu dezvoltarea continua a propriei divizii de servere.

• EMC si Lenovo intentioneaza sa includa anumite active si resurse ale diviziei EMC Iomega intr-o noua asociere de tip joint-venture care va oferi sisteme de stocare in retea (Network Attached Storage) companiilor mici si mijlocii.

"Annuntul facut de noi azi impreuna cu liderul acestei industrii, EMC, este inca un pas important in actiunile de a construi pe solida noastra fundatie din industria PC-urilor si de a deveni un lider in noua era PC-plus," a declarat Yuanqing Yang, presedinte si CEO Lenovo. "Acest parteneriat ne va ajuta sa ne indeplinim strategia PC-plus, oferindu-ne importante capabilitati de sustinere si o baza de business in domeniul serverelor si stocarii, care se adauga la pozitia noastra puternica in domeniul dispozitvelor. EMC este partenerul perfect care ne poate ajuta sa fructificam oportunitatile PC-plus pe termen lung."

Joe Tucci, presedinte si CEO al EMC, a declarat: "Relatia cu Lenovo reprezinta o extraordinara oportunitate pentru EMC de a ne extinde prezenta in China, o piata vibranta si foarte importanta, si de a ne extinde catre alte zone ale lumii in viitor. Lenovo si-a demonstrat fara echivoc capacitatea de a-si folosi expertiza si resursele considerabile nu doar pentru a intra, ci si pentru a conduce segmente importante de piata. Suntem incantati de parteneriatul cu Lenovo, prin care ne vom concentra energiile pentru a servi o varietate mai mare de clienti, cu solutii de stocare si servere de varf."

Prin aceasta asociere, Lenovo va contribui cu numerar, in timp ce EMC va contribui cu anumite active si resurse ale diviziei sale Iomega. La finalizarea tranzactiei, Lenovo va detine un pachet majoritar in noua structura de tip joint venture. In timpul si dupa tranzitia de la operatiunile independente la noua organizatie, clientii vor beneficia de continuitatea serviciilor, a livrarilor si a asigurarii garantiei. Tranzactia este supusa procedurilor si aprobarilor standard, si ar urma sa fie incheiata pana la finalul anului 2012.

Parteneriatul deschis aici nu este luat in considerare pentru cifra de afaceri a niciuneia dintre companii pe perioada actualului an fiscal.

 

lenovo-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display