Router Gigabit Wireless N D-Link DIR-826L

D-Link lanseaza noul router Wireless N dual-band Gigabit pentru Cloud - DIR-826L, care transmite wireless cu viteza de pana la 600 Mbps. Poate functiona si poate fi controlat prin intermediul Platformei inovative mydlink Cloud, dar si cu ajutorul Serviciilor mydlink™ Cloud. Indiferent daca folositi un browser, tableta sau smartphone, cu iOS sau Android, aplicatii inteligente permit accesul rapid la Portalul mydlink si va ajuta sa exploatati la maximum functiile routerului DIR-826L. Printre acestea mentionam numeroase tehnologii de securitate, cum ar fi controlul utilizatorilor logati la router si tentativele de acces neautorizat, dar si streaming rapid de muzica si material video catre alte dispozitive, utilizand aplicatia D-Link SharePort. Acest router are forma tubulara, un design unic si elegant. Este ideal pentru birou si pentru locuinta digitala.

Streaming si Sharing de Fisiere, Muzica si Video – simplu si sigur

Principala caracteristica a routerului pentru Cloud DIR-826L este portul USB pentru dispozitive de stocare. De pe un hard extern sau de pe un stick USB, intreaga familie, sau toti colegii de birou, pot avea acces la fisiere, muzica sau materiale video. Securitatea este esentiala si aici, astfel ca aplicatia D-Link SharePort creeaza un cloud personal, care include toate dispozitivele, indiferent unde se afla acestea. In acest mod, fiecare membru al familiei are permanent acces la retea si acces 3G catre orice dispozitiv de stocare atasat routerului. Astfel, ceea ce este privat ramane privat, iar drepturile de acces ale fiecarui utilizator pot fi configurate astfel incat sa puteti controla cine are acces la dispozitivul de stocare. Aplicatia SharePort face chiar mai mult – reda intreaga librarie media foarte simplu, pe o tableta sau un smartphone, cu iOS sau Android, iar acest lucru este posibil pentru orice dispozitiv compatibil DLNA. In acest fel, utilizatorii au acces permanent la muzica, fotografii si chiar filme. Aceasta functioneaza si in sens invers: fotografiile pe care le-ati facut in vacanta, cu un telefon mobil sau tableta, pot fi simplu si rapid transmise prin dispozitivul de stocare USB catre router, cu ajutorul Internetului. Utilizatorii de Android pot de asemenea incarca muzica, video si documente.

D-Link-DIR-826L

Configurarea routerului, accesarea datelor - Oricand, din orice locatie 

Portalul mydlink face ca routerul DIR-826L sa fie accesibil in orice moment si din orice locatie. Portalul mydlink Cloud, care este protejat de o parola, pastreaza tot felul de informatii cu privire la procesele actuale ale routerului si ofera utilizatorilor acces rapid la functiile importante. De exemplu, aceasta permite parintilor sa vada cand copiii lor se joaca pe Facebook. Portalul furnizeaza date si despre incercarile de acces neautorizat in retea sau router, si poate fi setat sa trimita un mesaj de alarma prin e-mail. Anumitor clienti li se poate bloca definitiv accesul la router, iar pentru utilizatorii de tip guests se va configura o retea izolata, care permite accesul la Internet, dar nu se pot folosi celelalte functii ale routerului.

Numeroasele functiuni ale DIR-826L sunt puse in valoare de tehnologiile inovative pentru standardele 802.11a/b/g/n, care pot fi utilizate simultan pe frecventele de 2,4 GHz si 5 GHz, realizand viteze de pana la 600 Mbps. Utilizatorii pot conecta direct echipamente diverse, performante, cum sunt solutiile NAS (Network Attached Storage). Conectarea la modemuri sau cabluri DSL pot de asemenea sa atinga viteze comparabile Gigabit. D-Link inglobeaza tehnologii avansate ce reduc consumul energetic.

Aplicatia D-Link QRS (Quick Router Setup) localizeaza automat noul router in retea si indruma utilizatorul simplu si rapid in timpul procesului de instalare.

Disponibilitate si preturi

Routerul Wireless N Gigabit pentru Cloud DIR-826L este disponibil in Romania si poate fi comandat la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech Romania, Lasting System si SCOP Computers. Pretul recomandat de vanzare este 460 RON + TVA.

Router Gigabit Wireless N DIR-826L – Caracteristici principale

  •  5 GHZ si 2.4 GHz WLAN
  •  Compatibilitate IEEE 802.11 a/b/g/n
  •  Management si monitorizare folosind acces mydlink Cloud
  •  Conexiune USB 2.0 pentru partajarea accesului mass storage
  •  Aplicatia SharePort permite rularea de muzica si video pe orice dispozitiv mobil
  •  Media server DLNA incorporat
  •  Patru porturi Gigabit Ethernet si port Gigabit WAN
  •  Functii pentru reducerea consumului energetic

 

Cele mai citite