Allview P4 Alldro si P5 Alldro - dual sim si SUPER AMOLED plus, de Romania

Allview lanseaza doua noi telefoane, care iti vor inlesni comunicarea cu cei dragi: Allview P4 Alldro si Allview P5 Alldro. "Allview face inca un pas inainte pentru cresterea dinamicitatii si puterii de dezvoltare a industriei IT&C din Romania prin lansarea primelor smartphone-uri cu DUAL SIM si ecran Super AMOLED Plus de pe piata," a precizat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Telefonul Allview P4 Alldro ruleaza sistemul de operare Android 4.0 ce aduce o experienta multitasking bogata in aplicatii si functii avansate. Ecranul Super AMOLED Plus multitouch capacitiv de 4,3 inch si rezolutie 480x800 px afiseaza imagini la o caliate superioara. Telefonul are o grosime de doar 9,8 mm si dispune de DUAL SIM interactiv. Telefonul realizeaza fotografii HDR si filmeaza la rezolutie HD (720p).

Allview-P4-Alldro

P4 Alldro este echipat cu o camera foto de 8 MP si cu un obiectiv format din 5 straturi de lentile cu filtru IR hybrid. Acestea ofera o acuratete mai mare a culorilor, o imagine mai omogena si impreuna aduc un plus de performanta: fotografii profesionale de o claritate extraordinara.

Telefonul efectueaza apeluri vocale in doua modalitati: prin cele doua SIM-uri de voce si prin conexiunea la Internet cu aplicatiile de tip VoIP precum Skype si Yahoo!Voice.

Telefonul Allview P5 Alldro este primul smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core cu sistem de operare Android 4.0.4. Procesorul Cortex A9 cu doua nuclee atinge un nou nivel de performanta, fiind recunoscut prin capabilitatea de procesare simultana si mai rapida a mai multor aplicatii.

Telefonul Allview P5 Alldro este echipat cu display capacitiv IPS de 4.3'' la rezolutie de 480x800 px care ofera unghiuri de vizibilitate mult mai mari fata de un display obisnuit, iar imaginile redate sunt clare, in cele mai naturale si vii tonuri si ofera un contrast imbunatatit.

Allview-P5-Alldro

Atat P4 cat si P5 beneficiaza de securitatea oferita de BitDefender. Varianta preinstalata este cea Premium si este valabila 90 zile cu optiune de prelungire.

Allview P4 este disponibil incepand de astazi la un pret recomandat de 1299 Lei. Allview P5 va fi lansat in curand, pretul nefiind inca disponibil. Dispozitivele vor putea fi achizitionate de la toti partenerii Allview din Romania. Telefoanele vor putea fi gasite si in Germania, Spania, Olanda si alte tari din UE.

Cele mai citite