Canon lanseaza PIXMA MP230, MG2250, MG3250 si MG4250

Canon anunta lansarea a patru noi imprimante compacte PIXMA All-In-One, cu un software ce include noi functii, pentru a imbunatati procesul de imprimare. Noile PIXMA MP230, MG2250, MG3250 si MG4250 sunt oprimizate pentru imprimarea acasa, direct de pe un website, atat a documentelor, cat si a imaginilor la calitate de laborator.
Noile imprimante sunt primele modele PIXMA ce includ, in format standard, My Image Garden, o platforma ce combina toate functiile disponibile in prezent pentru echipamentele Canon PIXMA, intr-o singura interfata usor de folosit. Noua platforma intuitiva include o gama de functii noi, avansate si usor de aplicat, precum Automatic Suggestion, Automatic Layout si Face Recognition.

Mai mult, acestea sunt compatibile cu Print Your Days, noua aplicatie Canon de Facebook, prin care utilizatorii pot imprima fotografiile publicate in reteaua sociala cu ajutorul imprimantei PIXMA de acasa, fara a avea nevoie de alte programe. Aplicatia include si o serie de unelte de editare a fotografiilor si de creare a unor colaje ce permit imprimarea a pana la cinci poze pe o singura pagina. De asemenea, dispun de o gama de optiuni de personalizare si de editare pentru un plus de creativitate.
CREATIVE PARK PREMIUM, resursa gratuita oferita de Canon pentru descarcarea si imprimarea de vederi sau de colaje, este de asemenea disponibila in My Image Garden si beneficiaza de un proces nou, usor de folosit, de selectare a fotografiilor, ce permite afisarea, descarcarea si imprimarea lor prin intermediul unei singure interfete. Totodata, este disponibil continut nou, precum cel oferit de National Geographic si NASA, inclusiv fotografii ce pot fi folosite pentru a crea calendare, dar si o serie de colaje ce pot fi folosite pentru a crea machete de navete spatiale.

Toate cele patru echipamente PIXMA au functia Auto Power Off si noua optiune Auto Power On, ceea ce usureaza imprimarea si face mai rapida trecerea de la stadiul de oprit la imprimare. De asemenea, documentele si fotografiile pot fi trimise catre imprimanta prin intermediul unei conexiuni wireless, fara a mai fi nevoie de pornirea sau oprirea manuala a echipamentului. Pentru o imprimare mai silentioasa, noile imprimante PIXMA beneficiaza de optiunea Quiet Mode.

 

Pixma MP230

PIXMA MP230

Noua PIXMA MP230 este o imprimanta accesibila ca pret, cu functii de imprimare, scanare si copiere, perfecta pentru cei ce sunt la prima achizitie a unui astfel de echipament, pentru studenti si familiile care au nevoie de o imprimanta pentru acasa. Cu un design elegant, negru mat,i care ocupa putin spatiu pe birou si imprima la viteze ISO ESAT de 7.0ipm pentru monocrom, respectiv 4.8ipm color.

Canon-Pixma-MP230

MP230 produce documente de inalta calitate, la rezolutii de pana la 4800dpi, cu ajutorul cartuselor Canon FINE, dar suporta si cartuse economice XL. MP230 foloseste, totodata, sistemul ChromaLife100+, pentru fotografii cu o variatie de culori extraordinara si de lunga durata, atunci cand este folosita cu hartie si cerneluri originale Canon.

 

PIXMA MP230 – caracteristici principale

• All-In-One: imprimare, copiere si scanare
• Instalare si operare simpla
• Imprimare rapida pentru fotografii si documente
• Volum Imprimare mai mare cu cerneluri de mare randament
• Imprimare de pe website... usoara si eficienta
• Software My Image Garden
• Aplicatia de Facebook Print Your Days pentru fotografii

 

Pixma MG2250

PIXMA MG2250

Noua MG2250 este o imprimanta multifunctionala, cu pret competitiv, ce dispune de un display LCD cu sapte segmente. Este perfecta pentru cei ce cauta un echipament compact si accesibit pentru uz personal. Dispune de designul Canon FastFront, ocupind putin spatiu si face mult mai usoara inlocuirea cartuselor si a hirtiei.
PIXMA MG2250 imprima la viteze ISO ESAT de 8.4ipm monocrom si 4.8ipm color.

Canon-Pixma-MG2250

Poate imprima o fotografie fara chenar la dimensiuni de 10x15cm in aproximativ 44 de secunde. La copiere sau la imprimare, utilizatorul poate alege sa fie imprimate doua sau chiar patru pagini pe o singura coala, reducind astfel numarul total de pagini necesare pentru imprimarea documentelor mari si reducind consumul de hartie si de cerneala.

MG2250 este compatibila cu cartuse Canon FINE si economicele XL. Imprima la rezolutii de pana la 4800dpi si foloseste, pentru fotografii, sistemul ChromaLife100.

 

PIXMA MG2250 – caracteristici principale

• All-In-One compact: imprimare, copiere si scanare
Imprimare rapida pentru fotografii si documente Imprimare de pe website... usoara si eficienta volum primare mai mare cu cernelurile optionale XL
• Software My Image Garden
• Aplicatia de Facebook Print Your Days pentru fotografii
• Setari Auto Power On/Off
Aceleasi modificari si pentru restul echipamentelor!

 

Pixma MG3250

PIXMA MG3250

PIXMA MG3350 include toate caracteristicile modelului MG2250, dar ofera viteze de copiere mai mari, de 9.2ipm monocrom si 5.0ipm color. MG3250 dispune si de conexiune Wi-Fi si de aplicatii gratuite pentru smartphone si tableta pentru imprimare si scanare, pentru mai multa flexibilitate in casa. Pentru cei interesati de mediul inconjurator, MG3250 dispune si de functia de imprimare Auto Duplex (pe ambele parti ale unei coli), ce reduce consumul de hartie cu pana la 50%.

Canon-Pixma-MG3250

 

PIXMA MG3250 – caracteristici principale

• All-In-One Wi-Fi: imprimare, copiere si scanare
• Imprimare de pe mobil si suport Apple AirPrint
• Imprimare de pe internet usoara si eficienta
• Imprimare mai mult cu cernelurile optionale XL
• Consum redus de hartie cu Auto Duplex
• Imprimare foto si de documente rapida
• Software My Image Garden
• Setari Auto Power On/Off

 

Pixma MG4250

PIXMA MG4250

PIXMA MG4250 este echipamentul compact All-In-One cu cele mai multe functii. Dispune de un display TFT color, de 6,2cm, pentru imprimare simpla fara ajutorul PC-ului, si ofera o gama larga de optiuni de conectare. MG4250 are Wi-Fi si PIXMA Cloud Link incluse, ceea ce ofera acces direct la albumele online din Picasa, Web Template Print si Google Cloud Print. Flexibilitatea de a se conecta la o serie intreaga de tehnologii, cu sau fara cabluri, ofera utilizatorilor libertatea de a imprima din aproape orice colt al casei si de pe o multitudine de dispozitive.

Canon-Pixma-MG4250

Cu viteze mari de imprimare, de 9.9ipm monocrom si 5.7ipm color, MG4250 imprima rapid documente de inalta calitate si imagini la calitate de laborator foto. Auto Duplex Print ofera optiunea de a imprima pe ambele fete ale unei coli, ajutand la reducerea costurilor cu hartia cu pana la 50%.

 

PIXMA MG4250 – caracteristici principale

• Wi-Fi All-In-One avansat
• Functii de imprimare, copiere si scanare
• PIXMA Cloud Link si Google Cloud Print
• Imprimare de pe mobil si suport Apple AirPrint
• Imprimare mai mult cu cernelurile optionale XL
• Consum redus de hartie cu Auto Duplex
• Imprimare foto si de documente rapida
• Software My Image Garden

 

PIXMA MP230, MG2250, MG3250 si MG4250 sunt disponibile in Europa, Orientul Mijlociu si Africa incepind din septembrie 2012.

Cele mai citite