All TV transforma televizorul din sufragerie intr-un smart TV

Allview lanseaza un nou dispozitiv care iti va inlesni interactiunea cu lumea virtuala: pachetul All TV transforma televizorul din sufragerie intr-un smart TV. Sistemul All TV iti transforma televizorul intr-unul inteligent, prin conectarea la tableta Allview. Tot divertismentul de pe tableta personala, fie ca sunt jocuri, stiri, filme sau retele de socializare, va putea fi afisat si controlat pe televizorul personal. Pachetul contine suportul pentru tableta, un cablu HDMI, telecomanda care functioneaza ca un mouse ce are incorporata o minitastatura QWERTY si aplicatia software All TV.

Telecomanda controleaza continutul de pe televizor prin miscari naturale si comode ale mainii de la o distanta de pana la 30 de metri. Aceasta dispune de doua fete:

- Prima dintre ele dispune de 4 taste rapide cu ajutorul carora poti sa navighezi usor prin diverse interfete, poti naviga printre aplicatiile din meniu, poti derula sus-jos/stanga-dreapta in paginile web. Poate fi utilizat ca "game controler".

- Pe cealalta fata, telecomanda dispune de o tastatura QWERTY cu care vei putea comunica usor cu prietenii pe site-urile de socializare sau vei putea cauta informatii pe Internet in cel mai confortabil mod.

Aplicatia All TV a fost creata special cu gandul la utilizatori pentru a le facilita accesul la aplicatiile preferate, acest lucru realizandu-se prin intermediul unei interfete intuitive. Aceasta inglobeaza scurtaturi catre aplicatiile favorite, cu optiuni multiple de gestionare si grupare pe categorii precum Multimedia, Jocuri, Social Media si Internet browsing. Astfel, orice aplicatie va fi la un click distanta. Aplicatia All TV poate fi descarcata din magazinul de aplicatii Aply Store.

AllTV

Folosind aplicatiile dedicate precum Yahoo si Skype, cu AllTV utilizatorii pot efectua apeluri de voce sau video si pot trimite mesaje. În timpul apelurilor video imaginile transmise de camera se pot vedea direct pe televizor. Printre cele mai importante functionalitati ale pachetului All TV se numara rularea filmelor si a celor mai populare jocuri Android. Vizionarea filmelor cu All TV direct pe televizor ofera un confort fara precedent utilizatorilor care prin aplicatia SeeNow au acces la cele mai fascinante documentare, cele mai captivante filme si posturi TV transmise in timp real. În ceea ce priveste rularea jocurilor, functia de air-mouse a telecomenzii creaza prin atmosfera antrenanta o experienta de joc unica.

Pe langa multe alte functionalitati de ultima generatie, utilizatorii au posibilitatea de a naviga pe Internet direct de pe televizor, doar prin apasarea unui buton. Acestia vor naviga pe Internet cu ajutorul telecomenzii intuitive, putandu-se bucura de melodiile preferate, videoclipuri sau informatii de pe Internet.

Pachetul AllTV va avea un pret de 250 de lei.

Cele mai citite