Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Minecraft pentru Xbox360 vinde peste 17.000 de copii zilnic

Minecraft este cu siguranta unul dintre cele mai vandute jocuri din ultimii cinci ani, cu peste 6 milioane de copii vandute numai pe PC. Aparent, pe consola jocul aduce venituri de aproximativ 340.000 $ zilnic.

Versiunea pentru Xbox 360 a faimosului joc a avut o receptie destul de sanatoasa, iar astazi, la cateva luni de la lansare, acesta vinde aproximativ 17.000 de copii la fiecare 24 de ore. De la sfarsitul lunii Iulie pana acum jocul a vandut mai mult de 3 milioane de copii, suma estimata la aproximativ 60 de milioane de dolari.


In plus, daca jocurile vor continua sa se vanda la acelasi nivel Mojang are posibilitatea sa isi dubleze profiturile de la un an la altul. Directorul managerial Carl Manneh a declarat ca studioul va avea un profit de 17.2 milioane de dolari, fata de 8.9 milioane cat a avut anul trecut.


Cand a fost lansat pe 9 Mai, Minecraft: Xbox360 Edition a devenit un succes in mai putin de o ora, iar in primele 24 de ore a vandut 400.000 de copii, un record pentru Xbox Live Arcade. Jocul a inregistrat 1 milion de vanzari in primele 5 zile si a inregistrat mai multi utilizatori pe Xbox Live decat cei inregistrati in Call of Duty: Black Ops pe 14 Mai.

 

minecraft

Cele mai citite

Error: No articles to display